Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van Juli 2020. Bekijk alle posts

Verkoop nu je huis gratis en ontvang een extra Boostbox!

Je huis zelf verkopen met een extra Boostbox

Het is geen geheim dat de verkoop van je woning zoveel mogelijk moet opvallen in de vastgoedmarkt. Om er helemaal tussenuit te springen, lanceren we daarom de Boostbox! Met de Boostbox geniet je van extra zichtbaarheid voor de verkoop van jouw woning via soldandset.be. Een cadeautje van ons voor jou!

Lees meer

Gepubliceerd op 06/07/20

Hoe een plaatsbezoek organiseren in Corona tijden?

Hoe pak je een bezoek nu het best aan?

Vanaf 11 mei kunnen er onder strikte maatregelen terug plaatsbezoeken georganiseerd worden. Hoe ga pak je dit nu het best aan? Wij geven je graag enkele tips. 

Lees meer

Gepubliceerd op 30/04/20

Wat kun je zelf doen als voorbereiding op de verkoop van je huis?

De verkoop van je huis voorbereiden

Bezoekers mogen dan misschien op dit ogenblik even niet meer langskomen, toch is het slim om niet bij de pakken te blijven zitten en actie te ondernemen! Een voorbereid man/vrouw is er twee waard, waarom dan niet al over de verkoop nadenken? Hieronder vind je onze tips die ervoor zorgen dat je huis tip top in orde is, zo heb je ook meteen een ideale bezigheid tijdens deze dagen!

Lees meer

Gepubliceerd op 30/03/20

Verkopen tijdens de coronacrisis, hierbij enkele tips!

Huis verkopen coronacrisis

Ook tijdens de coronacrisis blijft soldandset.be volledig paraat staan voor jullie. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van onze klanten, geven wij graag mee hoe de meest recente maatregelen eruit zien en hoe je hiermee om moet gaan.

Lees meer

Gepubliceerd op 13/03/20

Een bod uitbrengen op een woning: dit moet je weten

Bindend, niet-bindend en opschortende voorwaarden

Het huis of appartement van je dromen gevonden? Dan is het spannende moment daar om een bod te doen. Die grote stap brengt vanzelfsprekend heel wat vragen mee. Is elk bod bindend? Zijn er opschortende voorwaarden? Hoe breng ik een bod uit via soldandset.be? Wij geven een antwoord op al die vragen. Eenmaal, andermaal, verkocht!

Lees meer

Gepubliceerd op 06/03/20

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 12