Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Een huis kopen samen met je lief?

Maak goede afspraken & wees kieskeurig

Zijn je lief en jij op zoek naar jullie eerste stekje samen? Dan houd je het best rekening met een aantal praktische zaken, zoals jullie financiële toestand en de locatie van jullie potentiële droomhuis. Wij zetten op een rijtje waar je zeker op moet letten om WTF’s te vermijden.

Lees meer

Gepubliceerd op 08/08/19

5 locaties voor de perfecte staycation

Toffe ideetjes voor een uitstap in eigen land

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Wie deze vakantie geen grote reis op de planning heeft staan, kan gewoon thuis genieten van de zomer. Spring op de scooter voor een picknick in Haspengouw, proef Belgische wijnen in een idyllische wijngaard of doe een kleurtje op in een van de urban beaches. Staycay mode on!

Lees meer

Gepubliceerd op 06/08/19

Creatief met opbergsystemen

zo creëer je meer opbergruimte in huis

Heb je het gevoel dat veel van je vierkante meters in huis verloren gaat aan kasten om je spullen in op te bergen? Er bestaan allerlei innovatieve opbergsystemen waarmee je jouw kandidaat-koper kan inspireren om het meeste uit de beschikbare ruimte te halen. Wij lijsten de allerhandigste voor je op.

Lees meer

Gepubliceerd op 02/08/19

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis zelf te verkopen? Wij komen naar je toe! In augustus organiseert soldandset.be verschillende adviesmomenten en infosessies overal in Vlaanderen. Advies op maat en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 25/07/19

Dé wishlist van kandidaat-kopers

…en zo vink jij al hun wensen af

Wanneer geïnteresseerden naar jouw woning komen kijken, doen ze dat ongetwijfeld met een  lijst van wensen in gedachten. Is de woning in goede staat? Bevindt ze zich in een aangename buurt? Is er voldoende parkeerplaats? Hieronder de zeven voornaamste voorwaarden van kandidaat-kopers en hoe jij erop kan inspelen. Make their wishlist come true!

Lees meer

Gepubliceerd op 24/07/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 55

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.