Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Je huis beveiligen? Zo doe je dat!

Ontdek deze simpele én goedkope tips

De zomervakantie komt eraan. Niet alleen jouw lievelingsseizoen, maar ook dat van inbrekers. Tijd dus om de beveiliging van je woning eens goed onder handen te nemen, zodat je zonder zorgen van je welverdiende vakantie kan genieten. Wij verzamelden een aantal effectieve manieren om jouw huis inbraakproof te maken.

Lees meer

Gepubliceerd op 28/05/19

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis zelf te verkopen? Wij komen naar je toe! In juni organiseert soldandset.be verschillende adviesmomenten en infosessies overal in Vlaanderen. Advies op maat en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 24/05/19

Geen groene vingers? Zó haal je de natuur toch in huis!

Meer groen in huis met deze handige tips

Een beetje groen in huis zorgt voor een zengevoel. Behalve bij jou, want kamerplanten kwijnen instant weg als je er nog maar naar kijkt. En ook de meest robuuste cactus verdorst op jouw vensterbank. Ach, niet in iedereen schuilt een tuinman of -vrouw. Gelukkig weten wij hoe je van je woning toch een groene oase maakt. Zónder valse bloemstukken of wekelijkse tripjes naar de bloemenwinkel.

Lees meer

Gepubliceerd op 21/05/19

Hoge facturen? Zo maak je jouw woning energiezuiniger

Da’s goed voor het milieu én je elektriciteitsfactuur

Hoe heerlijk zou het zijn om eindeloos lang te kunnen baden, zonder nadien achterover te vallen bij het zien van je waterrekening? Helaas is dat niet de realiteit... Daarom zetten wij voor jou een aantal ideeën klaar die je dankzij de talrijke premies heel wat geld besparen op lange termijn. Om maar te zwijgen van de meerwaarde die je woning krijgt op de vastgoedmarkt. Win-win-win!

Lees meer

Gepubliceerd op 21/05/19

Net verhuisd… Wat nu?

De checklist om al je zaakjes op orde te brengen

Na maanden van regelen en plannen is die stresserende verhuis eindelijk achter de rug. Je nieuwe leven in je nieuwe woning kan beginnen. Zei er daar iemand housewarming? Voor je de ballonnen opblaast en het bier koud zet, breng je toch best de volgende zaken in orde. De laatste loodjes!  

Lees meer

Gepubliceerd op 16/05/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 45

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.