Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In februari organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 23/01/20

Homestaging: hoe pak je het aan?

Tips van experte Annelies Wyseur

Een eerste indruk is alles. Daarom is het zo belangrijk dat je jouw woning optimaal presenteert, zowel op foto als bij huisbezichtigingen. Experte Annelies Wyseur van Dewaele Vastgoedgroep legt uit wat homestaging juist is en deelt haar tips.

Lees meer

Gepubliceerd op 16/01/20

Renoveren met een beperkt budget

5 tips voor spaarzaam verbouwen

Wie geen nieuwbouw- of sleutel-op-de-deurwoning koopt, moet in zijn nieuwe huis vast nog een en ander renoveren. Het dak, de gevels, de badkamer, de vloeren… De kosten lopen al gauw hoog op. Renoveer jij met een beperkt budget? Houd dan deze vijf tips in het achterhoofd.

Lees meer

Gepubliceerd op 08/01/20

Hoe bereken ik de bewoonbare oppervlakte van mijn woning?

Wat met de zolder, garage en schuine muren?

Sta je op het punt je woning te verkopen, dan moet je de bewoonbare oppervlakte berekenen. Hoe je dat doet? Welke ruimtes je mag meerekenen en welke niet? Hoe je schuine wanden opmeet? Wij geven een antwoord op al je vragen.

Lees meer

Gepubliceerd op 30/12/19

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In januari organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 24/12/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 83

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.