Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Moderne woonvormen in the picture

Tiny huisje, tuintje, roommate met kindje

Huisje, tuintje, kindje is allang niet meer de norm. Nieuwe woonvormen zoals samenhuizen met ouderen of vluchtelingen, kangoeroewonen, tiny houses en co-housing community’s worden steeds populairder. Maar wat zijn deze vernieuwende tendensen op de vastgoedmarkt juist? Eens kijken!

Lees meer

Gepubliceerd op 08/10/19

(Sp)interieur-trends voor katten

Innovatieve gadgets voor jouw huisdier

Heb jij een spinnend huisdier? Met deze innovatieve gadgets voor katten kroon jij jezelf tot baasje van de eeuw. Een looprad, zelfreinigende kattenbak of cool ruimteschip als nestje? De kat zegt miauw! Je interieur krijgt meteen ook een moderne boost. Wat een spin-winsituatie!

Lees meer

Gepubliceerd op 26/09/19

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In oktober organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 13/09/19

App-lausje voor deze interieur-apps!

Innovatieve hulp bij verbouwen en inrichten

Als je verbouwingen of (her)inrichtingen op de planning hebt staan, doe dan de app-store op je smartphone even open. Daar vind je immers een uitgebreid aanbod apps die je kunnen helpen bij je ondernemingen. De beste kleur kiezen voor je muren, een 3D-plan opstellen van je woning of een inschatting maken van de renovatiekosten? App-laus voor deze apps!

Lees meer

Gepubliceerd op 05/09/19

Maak je tuin klaar voor de herfst

Een extra troef in 6 simpele stappen

Wist je dat de herfst het ideale seizoen is om je woning te verkopen? Vergroot jouw kansen op een succesvolle verkoop met een tuin die er netjes bijligt. Met deze tips bereid je jouw tuin efficiënt voor op het nieuwe seizoen, zodat het een extra troef wordt voor kandidaat-kopers. Handen uit de mouwen!

Lees meer

Gepubliceerd op 05/09/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 64

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.