Background header

Gratis én snel je huis verkopen?

Ben je van plan om je huis uit de hand te verkopen? Dan ben je bij soldandset.be aan het juiste adres. Soldandset.be ondersteunt je bij de verkoop van je huis, appartement, garage, bouwgrond of bedrijfspand. Je verkoopt je eigendom zelf via de tools van soldandset.be en gedurende gans het verkoopproces blijf je de teugels zelf in handen houden!

Gratis voor de verkoper, de koper betaalt bij effectieve aankoop een dossierkost.
Je kiest zelf hoe lang je met ons samenwerkt.
Je verkoopt volledig zelf met de steun van soldandset.be.

Hoe je huis verkopen zonder makelaarskosten?

Soldandset.be geeft je de mogelijkheid om op een heel eenvoudige manier je huis zelf te verkopen, dit helemaal gratis, zonder makelaarskosten want bij een effectieve verkoop betaalt de koper een veilingfee. We geven je tips hoe je je huis zo hoog mogelijk kunt verkopen! Via ons online biedplatform toets je de markt volledig af en verkoop je straks aan de maximale prijs!

Klaar om zelf je huis te verkopen? Let’s go!

Zoekfunctie door google

Tips om je huis te verkopen? We helpen je graag

Infosessie: huis verkopen

Geschreven op 17/02/22

Denk je eraan om zelf je huis te verkopen zonder makelaarskosten? Tijdens onze infosessie geven we heel wat tips over de juiste waardebepaling van je woning, hoe je online zoveel mogelijk kopers kunt bereiken zonder hiervoor maar 1 euro te moeten uitgeven, welke documenten je heel eenvoudig zelf kunt aanvragen en nodig hebt om zorgeloos te verkopen, ...

Je huis gratis te koop zetten

Geschreven op 17/05/21

Ga je jouw huis verkopen? Maar ben je er nog altijd niet aan uit via welk kanaal je dat kan doen? Wij sommen voor jou de meest bekende opties op. Dan moet jij alleen nog maar kiezen via welk kanaal je jouw huis gratis te koop zet!

Deze eigenaars verkopen ook zelf hun huis! Bekijk hun aanbod hier.

PreviousNext

Huis te koop in Gent

Opbrengstwoning voor studenten in de Brugse Poort, met kelder en 3 (slaap)kamers. Gelijkvloers: Living + keuken + koer(tje), 1ste verdieping: badkamer + (slaap)kamer, 2de verdieping: 2 (slaap)kamers. Vernieuwd dak (in 2015) twv 30.000€. Ook de voordeur, de keuken, de binnentrap en de aansluiting van de riolering zijn vernieuwd. Het huis wordt al geruime tijd -14 jaar- aan studenten verhuurd. Momenteel aan 250€/kamer(!) Door deze lage verhuurprijs is het huis zeer gegeerd bij studenten. De huidige huurders hebben hun contract nog NIET verlengd/getekend maar willen dat héél graag doen voor het nieuwe academiejaar. Het is hun 4de jaar in het huis en willen hun studies daar ook afsluiten. De nieuwe koper kan natuurlijk doen wat hij/zij wil maar enige redelijkheid / bespreking met de bewoners wordt verwacht.
Gent
€ 230.000
45 m2
3 slaapkamers
PreviousNext

Lichtrijk en Groot Appartement met terras te koop in Wondelgem

Gelieve online een afspraak te maken, rechts via 'Maak een afspraak'. Lichtrijk en uitzonderlijk groot duplex appartement met 3 slaapkamers , grote leefruimte met moderne keuken en een zonnig terras (ZO geörienteerd) in rustige en residentiële straat in Wondelgem. Het appartement is ook op vlak van mobiliteit zeer goed gelegen want op enkele minuten wandelen van Tram 1. Het is tevens op wandelafstand van het centrum Wondelgem en op fietsafstand van Gent centrum (mobiscore van 8,9/10). De leefruimte geniet van een open zicht op het zonneterras. De omgeving is te omschrijven als groen en kindvriendelijk met veel speeltuinen en parken. In de slaapkamers zijn kwalitatieve en ingebouwde kasten voorzien. De vloeren van de kamers en keuken zijn in mooie, grote tegels aangelegd. Het granieten werkblad zorgt voor een luxueus uitzicht van de keuken en beschikt over een uitgebreide kastruimte en ruime bergingsruimte. Er zijn 2, ruime toiletten voorzien. Het energieverbruik van het appartement is laag en beschikt over een recent EPB-certificaat B . Bovendien beschikt het gebouw over zonnepanelen voor het energieverbruik in de gemeenschappelijke delen. Mogelijkheid tot aankoop bij ons van de ruime dubbelgarage, gelegen aan de achterkant van het appartement (nuttig voor auto of opslag) voor beide dewelke een ongelooflijke troef betekenen voor het eigendom, zowel naar gebruiksgemak als naar investering.
Wondelgem
€ 329.000
152 m2
3 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in De Panne

Via de zijingang komt u terecht op het ruime zonovergoten grote terras dat uitgeeft op een mooie tuin met vijver. Ook is er een open berging naast het huis, helemaal vernieuwd. De woning kan dan betreden worden via de voordeur of het schuifraam van de leefveranda. Hier treft U een mooie moderne open keuken aan met al het nodige komfort. Aanpalend aan de keuken is er aan 1 zijde het wc en de ruime badkamer met ligbad en nieuwe inloopdouche. Men heeft hier ook de plaats voor wasmachine en droogkast. Langs de andere zijde is er dan de aangename living die uitgeeft op de straat. Aanpalend vind men dan de 1ste ruime slaapkamer. Via een trap komt men dan terecht in de 2de slaapkamer die de ganse oppervlakte beslaat onder het dak. Tevens is er ook een garage voorzien van elektrische rolpoort. Troeven van deze woning zijn: vlotte verbinding met E40 alsook centrum De panne, Elektriciteit conform, 12 zonnepanelen nog met certificaten, ventilatiesysteem over gans de woning, steenput aanwezig, gunstige epc, tuinhuis, ...
Adinkerke
€ 238.000
464 m2
2 slaapkamers
Bekijk écht alle woningen
Via soldandset.be kan je jouw huis verkopen zonder makelaarskosten. Ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan onze aanbodpagina.

Verkopers en kopers gemakkelijk bij elkaar brengen. Daar staan we elke dag met plezier voor op!

Je wil je huis verkopen. En dat doe je liever zélf, zonder makelaarskosten. Daarnaast wil je ook graag de beste prijs krijgen voor je woning. Of je wil graag een huis kopen en wil een eerlijke kans krijgen om een bod uit te brengen op de woning waar je van droomt. Jullie vinden elkaar voortaan op soldandset.be.

Als eigenaar kan je op heel eenvoudige en intuïtieve manier, met de gewenste online begeleiding van ervaren vastgoedexperts, je woning verkopen zonder makelaarskosten. Als koper kan je via soldandset.be heel gemakkelijk een online bod uitbrengen op je droomwoning. Bij een effectieve aankoop betaal je als koper een veilingfee.