Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van Augustus 2020. Bekijk alle posts

Huis verkopen binnen 3 jaar

Huis verkopen binnen 3 jaar

Wil jij vrij snel na de aankoop van een woning terug verkopen? Dat kan! Afhankelijk van de situatie zal dit financieel voordelig of nadelig zijn. Zo kan je onder bepaalde voorwaarden de registratierechten overdragen van de oude naar een nieuwe woning. Als je niet gedomicilieerd bent op het eerste adres, betaal je wel een meerwaardebelasting. Lees hieronder alle details.

Lees meer

Gepubliceerd op 12/08/20

Een huis kopen, alleen of met partner? Enkele mogelijkheden op een rij

Een huis kopen, alleen of met partner?

Van plan om een huis te kopen? Dan speelt jouw relationship status een grote rol in het traject en de mogelijkheden voor jouw aankoop. Ben je happy single en waag je de stap alleen, of ga je samen met je lief of echtgenoot op zoek naar een nieuwe stek? Misschien ben je getrouwd en wil je alleen een huis kopen, als investering of met geld uit een erfenis? Wij zetten enkele mogelijkheden en gevolgen op een rij.

Lees meer

Gepubliceerd op 13/07/20

Verkoop nu je huis gratis en ontvang een extra Boostbox!

Je huis zelf verkopen met een extra Boostbox

Het is geen geheim dat de verkoop van je woning zoveel mogelijk moet opvallen in de vastgoedmarkt. Om er helemaal tussenuit te springen, lanceren we daarom de Boostbox! Met de Boostbox geniet je van extra zichtbaarheid voor de verkoop van jouw woning via soldandset.be. Een cadeautje van ons voor jou!

Lees meer

Gepubliceerd op 06/07/20

Hoe een plaatsbezoek organiseren in Corona tijden?

Hoe pak je een bezoek nu het best aan?

Vanaf 11 mei kunnen er onder strikte maatregelen terug plaatsbezoeken georganiseerd worden. Hoe ga pak je dit nu het best aan? Wij geven je graag enkele tips. 

Lees meer

Gepubliceerd op 30/04/20

Wat kun je zelf doen als voorbereiding op de verkoop van je huis?

De verkoop van je huis voorbereiden

Bezoekers mogen dan misschien op dit ogenblik even niet meer langskomen, toch is het slim om niet bij de pakken te blijven zitten en actie te ondernemen! Een voorbereid man/vrouw is er twee waard, waarom dan niet al over de verkoop nadenken? Hieronder vind je onze tips die ervoor zorgen dat je huis tip top in orde is, zo heb je ook meteen een ideale bezigheid tijdens deze dagen!

Lees meer

Gepubliceerd op 30/03/20

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 14