Background header

Een woning vinden via Dewaele DIY?

Immo te koop

PreviousNext

Woning te koop Scherpenheuvel-Zichem

Totaal renovatie te Diestsestraat 268, 3270 Scherpenheuvel-Zichem. Wat is er al gebeurd in het huis? het dak werd vernieuwd. er werd gekozen voor gelijke dakpannen als de buren aan de linker kant van het huis. Daarnaast werd de zolder ook dubbel geïsoleerd en uitgerust met een nieuw veluxraam. Er is reeds aansluiting voorzien voor elektriciteit op de zolderkamer. Omdat de elektriciteit vernieuwd moet worden in het huis, is wel al een nieuwe elektriciteitskast voorzien + aarding (gekeurd!). Het huis heeft geen verwarming, je bent bent zelf helemaal vrij om te kiezen wat je met het huis wilt doen ivm verwarming. - 2 leefruimtes - bergruimte onder trap - 3 slaapkamers - zolder kamer - nieuw dak met dubbele isolatie en velux - achterbouw met keuken en badkamer - wc buiten - bergruimte buiten - tuin dat uitkomt op de achterliggende straat (groenstraat) - afgesloten tuin met poort Wenst u de woning te bezichtigen? Maak online uw afspraak via soldandset.be!
Scherpenheuvel-zichem
€ 169.000
419 m2
3 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Middelkerke (Schore)

Deze alleenstaande ruime kloosterwoning is gelegen in het pittoreske dorpje Schore,deelgemeente van Middelkerke. De woning is gelegen in agrarisch gebied zodat er dus geen woningen ernaast kunnen komen. De woning werd voordien uitgebaat als vakantiewoning "holiday home sun garden". De tuin is zuidgericht en je hebt de zon in de woning van 's morgens tot 's avonds. De indeling zie je bij de foto's. Electriciteit conform.Epeil:D Nieuwe golfplaten op de berging. Nieuwe brander Vaillant in 2022. Dubbele garage inclusief.
Middelkerke
€ 325.000
750 m2
5 slaapkamers
PreviousNext

Bouwgrond te koop in Laarne

Unieke bouwgrond (1365 m²) voor ruime eengezinswoning in mooie residentiële goedgekeurde verkaveling met aan de noordkant (straatkant) zicht op waardevol agrarisch gebied (weids zicht op velden) en op de zuidkant (tuin) zicht op een volwassen boomgaard. Bouwgrond is nu aangelegde tuin met een aantal volwassen bomen van vorige gebruikers. Grond wordt gekocht in de staat dat hij is. Verkaveling dateert van 1993.
Laarne
€ 390.000
1365 m2
 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Deinze

Instapklare passiefwoning (E 12) met drie slaapkamers en aparte garage Deze cocon met hoog afwerkingsniveau is niet alleen thermisch maar ook akoestisch geïsoleerd zodat je geen last hebt van geluid van buren of van de straat. Een geluidloos ventilatiesysteem zorgt voor de ideale luchtverversing. Verwarming en warm water worden voorzien door een warmtepomp die 90 m diep in de bodem warmte of koude haalt en daarmee de vloer opwarmt of afkoelt om de temperatuur op de thermostaat (aanwezig in elke kamer) perfect en goedkoop te bereiken. Naast domotica is er een overvloed aan stopcontacten, kabel- en internetaansluiting in elke kamer en dubbele aansluitingen in de zitkamer zodat elke meubelconfiguratie mogelijk is zonder lange kabels. De inkomhall met gastentoilet geeft toegang tot de leefruimtes. De hapjes bereiden en praten met andere gezinsleden of gasten in de eethoek of zithoek doe je vanuit de open keuken. Daglicht is er in overvloed dankzij de grote ramen zonder dat er ingeboet wordt aan privacy. Naast de badkamer en een apart toilet zijn er boven drie kamers die dienst kunnen doen als hobbykamer/bureau of slaapkamer dankzij de aanwezige aansluitingen. Boven de eerste verdieping bevindt zich de zolder die toegankelijk is via een luik. De voortuin en achtertuin zijn aangelegd, werden voorzien van granieten verhardingen en vergen een minimaal onderhoud. Een stapstenen pad leidt naar de garage en het toegangspoortje achteraan. De achtertuin biedt voldoende privacy om te genieten van het ruime terras.
Deinze
€ 424.000
232 m2
3 slaapkamers
PreviousNext

Ruime parkeerstrook te koop in Sint-Niklaas

Parkeerstrook met nummer 1 in de kleinschalige verkaveling Rootputhof in het gebied tussen Nieuwe Molenstraat, Vijfstraten en Vlasstraat te Sint-Niklaas. Rootputhof is een leefstraat en een doodlopende weg. Dit maakt dat al de percelen van deze verkaveling een unieke ligging hebben op korte afstand van het stadscentrum en op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en station (Stationsplein ligt 1 km verderop). Niet toevallig krijgt deze verkaveling en zijn directe omgeving daarom een opmerkelijke mobiscore van meer dan 9/10! De parkeerstrook met nummer 1 meet 17,5 m2 (3,5 m breed en 5 m lang). De koop omvat ook in mede-eigendom en onverdeeldheid 1/12 in de zone voor collectieve parking (de aanloopzone). De plaatsing van een carport overkapping op deze strook is door de stedenbouwkundige voorschriften niet toegestaan.
Sint-Niklaas
€ 9.900
18 m2
 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Gent

Te renoveren ruime gezinswoning van een voormalig warme bakker in deze straat. Dit pand heeft heel veel lichtinval, ruime kamers, prachtige zuid gerichte tuin en groene omgeving. Deze woning ligt in een rustige straat in de nabijheid van het UZ Gent, namelijk de Haardstedestraat 58, doch dicht bij lokale winkels zoals, slager, bakker, apotheek, scholen … die op wandelafstand bereikbaar zijn. Bovendien zijn de op -en afrit van E40 en E17 ook niet ver af waardoor dit pand heel vlot bereikbaar is. Achter de tuin ligt een parkje aan de oevers van de Leebeek. Alle attesten zijn voorhanden evenals originele bouwplannen. Ideaal voor mensen die een vrij beroep willen uitoefenen met een afzonderlijk praktijkruimte en/of bureau. INDELING -1: droge kelder (1,5m x 4m / 6m²) 0: inkomhal (4m x 1,5m / 6m²) , leefruimte (voorplaats – 4m x 3,5m / 14m²) ruime garage ( 8m x 2,5m / 20m²) overdekte binnenkoer (veranda - 8m x 2,5m / 20m²) kantoor (bureau – 4m x 3,25m / 13m²) eetplaats (4m x 3,25m / 13m²) toilet (1m x 0,85m / 0,85m²) keuken (5m x 3,2m / 16m²) leefruimte (achterbouw – 5m x 8m / 40m²) +1: slaapkamers 1 (2,9m x 3,25m / 9,5m²) slaapkamer 2 (3,85m x 4m /15,5m²), slaapkamer 3 (3,85m x 4m /15,5m²) badkamer (4m x 2,75 / 11m²) +2: ruime zolder momenteel niet ingericht (8m x 8m / 64m²)
Gent
€ 365.000
408 m2
4 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Veldegem

Ben je op zoek naar je droomhuis te koop in Veldegem? Zoek niet verder! Dit prachtig te renoveren huis biedt alles wat je zoekt en meer. Met 4 comfortabele slaapkamers, een ruime en zonnige tuin, en een overvloed aan natuurlijk licht, is dit de perfecte plek om je nieuwe thuis te creëren. Bij het betreden van de woning is er een overvloed aan natuurlijk licht dat naar binnen stroomt, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De lichtrijke leefruimte biedt een mooi uitzicht op de tuin en biedt voldoende plaats voor een comfortabele zithoek voor gezellige avonden met familie en vrienden. De woning beschikt over 4 slaapkamers, perfect voor gezinnen of voor wie ruimte nodig heeft voor een thuiskantoor of hobbyruimte. En er zijn nog mogelijkheden om bij te bouwen (inlichtingen te verkrijgen bij de gemeente). Eén van de hoogtepunten van deze woning is de ruime en zonnige tuin. Hier kan je genieten van ontspannen middagen, tuinfeesten of gewoon tot rust komen na een drukke dag. De tuin biedt voldoende ruimte voor spelende kinderen, tuinieren of het creëren van je eigen buitenparadijs. De ligging van deze woning is ook bijzonder aantrekkelijk. Gelegen in het charmante Veldegem, geniet je van een rustige en groene omgeving, terwijl alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden liggen allemaal op korte afstand Ben je dus op zoek naar een huis te koop met een enorm potentieel, kom dan zeker langs op de kijkdag op zaterdag 24 juni van 14u tot 16u, op afspraak!
Veldegem
€ 275.000
1776 m2
4 slaapkamers
PreviousNext

Appartement met garage te koop in Sint-Kruis (Brugge)

Ik verkoop mijn appartement met 2 ruime slaapkamers gelegen in de Raadsherenlaan 1 te Sint-Kruis. lichtrijke woonruimte en balkon. Dit appartement te koop geniet van een rustige ligging in een kindervriendelijke omgeving nabij het centrum van Sint-Kruis, dichtbij openbare vervoer, buurtwinkels, warenhuizen, scholen, sportcentra, Rijckevelde bos en met een vlotte verbinding richting Brugge, Damme, Knokke, Maldegem... Indeling: - Ruime inkomhal met toilet - Lichtrijke woonkamer - Open keuken met toegang tot balkon - Praktische berging aansluitend aan de keuken met aansluiting voor wasmachine, droogkast en CV - installatie - 2 ruime slaapkamers - badkamer voorzien van lavabo in meubel en ruime inloopdouche - garage Startprijs bedraagt 199000€
Sint-kruis
€ 199.000
97 m2
2 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Ham

Rustig gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers, zonnige tuin met uitweg én garage Dit pand gelegen in een groene en kindvriendelijke buurt is zeker uw bezoek waard. De instapklare woning biedt u een maximaal aan wooncomfort in combinatie met goede bereikbaarheid. De E313 en N73 zijn vlot toegankelijk. Bezoek deze woning rechtstreeks van de eigenaars en ervaar er haar pluspunten. Het gelijkvloers bestaat uit volgende indeling: een inkomhal, droge functionele kelder, een nieuwe geïnstalleerde keuken (2jr oud), een rechthoekige lichtrijke leefruimte, een apart toilet, een bergplaats/wasplaats, een veranda zithoek/speelruimte met toegang tot het overdekt terras en een zongerichte tuin met tuinhuis en uitweg achteraan; Op de eerste verdieping bevindt zich de hal met toilet, 2 ruime slaapkamers ( eentje gebruikt als dressing) met ingewerkte kasten, een gerenoveerde landelijke badkamer met open douche en dubbele wastafel en een extra badkamer met bad en lavabo Op de tweede verdieping (te bereiken via vaste trap) is er een geïsoleerde zolderruimte die kan gebruikt worden als slaapkamer Een garage is bijhorend aan de eigendom en is op slechts enkele stappen verwijderd van de woning. EPC 166 kWh/m2 + Instapklare woning in een kindvriendelijke buurt + Ruime garage inclusief de vraagprijs (26m2) + Hoogrendementsbeglazing icm PVC Profielen + Uitweg achteraan + Centrale verwarming (gas) + Elektriciteit 100% conform + extra geïsoleerd met bolletjes in spouwmuur
Ham
€ 290.000
277 m2
3 slaapkamers

Sneller je woning kopen?

Maak alvast een profiel aan en geniet van een aantal voordelen om snel je woning aan te kopen.

Verkochte panden

(property.images | mainImage)?.name

Huis verkocht in Wetteren

(property.images | mainImage)?.name

Huis verkocht in Deurne

(property.images | mainImage)?.name

Huis verkocht in Gent

(property.images | mainImage)?.name

Huis verkocht in Tervuren

(property.images | mainImage)?.name

Huis verkocht in Sint-Amandsberg

(property.images | mainImage)?.name

Huis verkocht in Rumbeke

(property.images | mainImage)?.name

Appartement verkocht in Gent

(property.images | mainImage)?.name

Appartement verkocht in Gentbrugge

(property.images | mainImage)?.name

Huis verkocht in Gent

Verkopers en kopers gemakkelijk bij elkaar brengen. Daar staan we elke dag met plezier voor op!

Je wil je huis verkopen. En dat doe je liever zélf, zonder makelaarskosten. Daarnaast wil je ook graag de beste prijs krijgen voor je woning. Of je wil graag een huis kopen en wil een eerlijke kans krijgen om een bod uit te brengen op de woning waar je van droomt. Jullie vinden elkaar voortaan bij Dewaele DIY.

Als eigenaar kan je op heel eenvoudige en intuïtieve manier, met de gewenste online begeleiding van ervaren vastgoedexperts, je woning verkopen zonder makelaarskosten. Als koper kan je via Dewaele Do It Yourself heel gemakkelijk een online bod uitbrengen op je droomwoning. Bij een effectieve aankoop betaal je als koper een veilingfee.