Wat is het verhaal
van soldandset.be?

Uniek in de vastgoedsector

Soldandset.be is hét online biedplatform waar verkopers en kopers van vastgoed rechtstreeks met elkaar in contact komen. Vastgoedeigenaars zetten er kosteloos hun eigendom te koop, terwijl kandidaat-kopers er een eerlijke kans krijgen om een bod uit te brengen op hun droomwoning.

En dat is nieuw in de vastgoedsector: soldandset.be is gratis voor verkopers en transparant voor kandidaat-kopers!

Hoe werkt soldandset.be?

Supereenvoudig. Als verkoper word je op soldandset.be stap voor stap begeleid naar een succesvolle verkoop van je eigendom. Je bepaalt zelf de prijs, stelt een zoekertje op en lanceert het meteen op alle populaire vastgoedsites en sociale media met de boodschap: ik verkoop mijn huis zelf, doe een bod op soldandset.be. Klik, klik en klaar.

En wachten maar. Tot kandidaat-kopers je zoekertje spotten, verliefd worden op je woning, spontaan een bezoek plannen en vervolgens een bod uitbrengen op soldandset.be. Settel je uiteindelijk voor het beste bod als de veiling is afgelopen, dan betaalt de koper ook de veilingkosten. Je hebt je eigendom zélf verkocht. En de koper settelt zich in zijn nieuwe huis. Makkelijk!

Ervaren vastgoedexperts

Soldandset.be mag dan een digitaal platform, achter het scherm schuilt een team van ervaren vastgoedprofessionals die je verkoop of aankoop online begeleiden van a tot z. Een persoonlijke aanpak is nooit ver weg – ook daar is een klik.

Of je nu je eigendom verkoopt of op zoek bent naar je droomwoning, de beste vastgoeddeal doe je sowieso op soldandset.be. Verkocht!