Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van April 2019. Bekijk alle posts

Bijbouwen: mag dat zomaar?

Bijbouwen? Deze stappen moet je ondernemen

Wil je graag bijbouwen? Dat mag natuurlijk niet zomaar in het wilde weg. Je moet met een aantal zaken rekening houden. Van een stedenbouwkundige vergunning tot de straffen op een overtreding, wij zetten alles voor jou op een rijtje.

Lees meer

Gepubliceerd op 11/07/19

Hanglampen, spots of indirect licht?

De juiste verlichting voor elke kamer

Verlichting kiezen is niets om licht over te gaan. In de keuken heb je minder sfeerlicht nodig dan in de slaapkamer. En in de woonkamer komt een staanlamp dan weer beter tot zijn recht dan in de badkamer. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte verlichting voor elke ruimte.

Lees meer

Gepubliceerd op 01/07/19

De digitalisering van de vastgoedmarkt

Een interview met Filip Dewaele

De vastgoedmarkt is volop aan het veranderen. Meer en meer mensen verkopen hun woning zelf en maken daarbij gebruik van het internet. Er steken bovendien steeds nieuwe technologieën met nieuwe mogelijkheden voor het kopen en verkopen van vastgoed de kop op. Een biedplatform als soldandset.be past perfect in dat plaatje. Wij spraken met Filip Dewaele, CEO van Dewaele Vastgoedgroep, over de digitalisering en toekomst van zijn vak.

Lees meer

Gepubliceerd op 26/06/19

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis zelf te verkopen? Wij komen naar je toe! In juli organiseert soldandset.be verschillende adviesmomenten en infosessies overal in Vlaanderen. Advies op maat en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 20/06/19

Groot, groter, verkocht!

9 tips om ruimte te creëren in je woning

Is jouw huis klein maar fijn? Met deze handige tips lijkt elke kamer instant ruimer. Een kleine klus voor jou, een grote plus voor potentiële kopers!

Lees meer

Gepubliceerd op 12/06/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 30

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.