Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van December 2018. Bekijk alle posts

Instagram digest: #Leuven2019

Ontdek de hotspots van Leuven

Sharing is caring, al zeker op Instagram. Citytrips en hotspots worden naar hartenlust vereeuwigd op dit sociale fotoplatform. Een betere stadsgids vind je niet! Ook voor locals is Instagram een bron van inspiratie voor avonturen in eigen stad. Wij scrolden onze vingers moe om de beste adresjes op het spoor te komen. Deze maand in de kijker? Leuven!

Lees meer

Gepubliceerd op 26/12/18

Nieuw jaar, nieuw interieur: tips voor een budgetproof make-over

Tips voor een budgetproof make-over

Zijn de champagnekurken en serpentines opgeruimd? Luid dan het nieuwe jaar in met een gloednieuw interieur! En neen, dat hoeft helemaal geen prijzige zaak te zijn. Wij bieden je zes simpele én voordelige tips om je huis een frisse nieuwe look te geven. Succes verzekerd, dat geven we je op een nieuwjaarsbriefje!

Lees meer

Gepubliceerd op 21/12/18

2019: het jaar van online vastgoed shoppen

2019: het jaar van online vastgoed shoppen

Vastgoedkenners zijn het erover eens: woningen kopen en verkopen via het internet wordt een trend in 2019. Het online biedplatform soldandset.be past perfect in dat plaatje!

Lees meer

Gepubliceerd op 18/12/18

Zó kochten Willy & Annie hun droomhuis op soldandset.be

Zó kochten Willy & Annie hun droomhuis op soldandset.be

Toen Willy en Annie uit Roeselare via familie vernamen dat er een mooie woning vlak bij hun zoon te koop stond via soldandset.be, twijfelden ze geen seconde. Willy vertelt hoe ze te werk gingen om het huis van hun dromen te veroveren.

Lees meer

Gepubliceerd op 18/12/18

Kies het interieur dat past bij je leven

Tips voor een nieuw interieur

Kocht je net de woning van je dromen? Dan hoef je enkel nog op zoek te gaan naar het interieur van je leven. Hoe dat er net uitziet hangt af van de levensfase waarin je je bevindt.

Lees meer

Gepubliceerd op 13/12/18

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 20