MEET OUR TEAM

achter de schermen

Kopers en verkopers samenbrengen, daar gaan we voor!

Achter soldandset.be schuilt een team van ervaren en gepassioneerde vastgoedprofessionals die jou bijstaan bij het verkopen of aankopen van jouw woning. Een persoonlijke aanpak is daarom nooit ver weg. Of je nu je eigendom verkoopt of op zoek bent naar je droomwoning, de beste vastgoeddeal doe je sowieso op soldandset.be!

Filip Dewaele

CEO

Vanessa Loose

COO

Björn Clauw

Sales and marketing support

Louise Souvage

Legal support

Kaat Deneweth

Sales and marketing support

Guillaume Navarro

Digital Marketeer

Soldandset.be, deel van Dewaele Vastgoedgroep

Soldandset.be maakt deel uit van een groter geheel, Dewaele Vastgoedgroep. Naast de 100% ontzorging die wij aanbieden via onze andere merken is soldandset.be dé referentie voor zij die zelf hun woning wensen te verkopen, maar niet goed weten waar te beginnen.

Het online platform dat door soldandset.be ter beschikking wordt gesteld, brengt kopers en kandidaat-kopers rechtstreeks met elkaar in contact en laat verkopers toe om de te verkopen eigendom op een eenvoudige manier te koop te plaatsen. Kandidaat-kopers kunnen via datzelfde platform bieden op hun droomwoning. Eenvoudig zelf verkopen begint bij soldandset.be!

Lees ons volledig verhaal

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.