Ursel

Huis te koop in Ursel

Richtprijs

€ 340,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 828 m2
Woonopp. 220 m2
Slaapkamers 5
Badkamers 1

Beschrijving

Na al in 1990 de bouwgrond gekocht te hebben, was het in 1995 hoog tijd om ons huis te bouwen. We wilden dat ons huis voldoende ruim en lichtrijk was, maar vooral dat het ook praktisch werd ingericht. Ons huis werd gebouwd door André Claeys uit Aalter. Het huis is klassiek van uitstraling, maar heeft een plus door de twee halfronde erkers die zowel de keuken als de leefruimte opentrekken. De benedenverdieping: een ruime inkom, traphal, de ‘technieken’-kamer, de badkamer, apart toilet, vestiaire, woonkamer, keuken, berging. De bovenverdieping: vijf kamers en nog een apart toilet. In de grootste kamer zijn de leidingen aanwezig voor koud/warm water (er staat nu een lavabo) en is er zeker ruimte om evt. een tweede badkamer te voorzien. De zolder loopt over het volledige huis en heeft verlichting en twee dakvlakramen. Een grote ruimte die kan ingericht worden. Rond het huis is er een geplaveide oprit, paden rond het huis en terras (overdekt) in blauwsteen, vrijstaande garage, tuinhuis en een groenteserre. De zonnepanelen brengen nog tot in 2030 certificaten op (€2100/jaar ). Water wordt ook verwarmd op elektriciteit, de stookolieketel staat in de zomer gewoon af. Er is nog overproductie aan elektriciteit wat maakt dat de overschakeling naar verwarmen met een warmtepomp heel goed te doen gaat zijn.

Bezoekersregeling

Kijkdag op zaterdag 30 november van 13u30 tot 16u en zondag 1 december van 10u tot 11u30 en 13u30 tot 16u. Gelieve op voorhand een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd kunnen voorzien voor jou.

Toon op de kaart

Adres

Wallekens 20
9910 Ursel

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Vrijstaand

Badkamers

1

Bouwjaar

1995

Aantal verdiepingen in de woning

1

Kadastraal inkomen

1113

Grondoppervlakte

828 m2

Woonoppervlakte

220 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

5

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Zonnepanelen

Verwarming

Stookolie

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

215 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed