Eeklo

Ruime gezinswoning met handelspand te koop in Eeklo

Richtprijs

€ 299,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 350 m2
Woonopp. 218 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 1

Beschrijving

Centraal gelegen handelspand met woonst. Totale woonoppervlakte bedraagt 217m², waarvan 35m² als handelspand is ingericht (momenteel kapsalon). De woning heeft een grote zuid gerichte tuin en een zonnig terras. Beide zijn volledig nieuw aangelegd in 2019 waarvoor gebruik gemaakt werd van hoogwaardig Paddock hout. Het woongedeelte dat aan de tuin grenst bestaat uit een lichtrijke living en keuken + gang en garage aan de straatkant. Op het eerste verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 1 badkamer. Op het 2de verdiep is er een ruime zolderkamer die dienst kan doen als 4de slaapkamer met bijhorende dressing, speelkamer voor de kinderen, fitness - of cinemazaal, .. Kortom het huis biedt heel wat mogelijkheden. Grote meerwaarde aan de woning zijn de zonnepanelen, die jaarlijks recht geven op 5 groenestroom certificaten van telkens 220 €. De woning wordt te koop aangeboden wegens aankoop bouwgrond. We bevinden ons in een aangename buurt, op wandelafstand van het centrum en praktisch alle belangrijke faciliteiten - station, supermarkten, horeca, scholen, sportclub, natuurdomein, inclusief de beste buren van heel Eeklo. De woning is centraal gelegen op slechts een half uurtje van Brugge, Gent en de kust.

Bezoekersregeling

Kijkdag op zondag 15 maart tussen 11u en 16u. Gelieve op voorhand een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd kunnen voorzien voor jou.

Toon op de kaart

Adres

Korte Moeie 19
9900 Eeklo

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Rijhuis

Badkamers

1

Bouwjaar

1973

Aantal verdiepingen in de woning

3

Kadastraal inkomen

951

Grondoppervlakte

350 m2

Woonoppervlakte

218 m2

Tuin

, 150 m2

Terras

, 25 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

4

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Zonnepanelen

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

218 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Omgevingsvergunning

Vergunning uitgereikt

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed