Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Immo te koop in Merelbeke

Je gekozen filters

Wis alle filters

Wonen in Merelbeke?

Merelbeke ligt in de provincie Oost-Vlaanderen en telt zo’n goeie 25.000 inwoners. Met een inwonersaantal als dat, is het dan ook vanzelfsprekend dat deze gemeente aan de Schelde haar inwoners en bezoekers heel wat te bieden heeft.

De Merelbekenaars kunnen eerst en vooral terecht bij tal van bezienswaardigheden. Zo is er het Museum Morfologie, de Sint-Pietersbandenkerk, Het Hof ter Wallen en de Onze-Lieve-Vrouw van de Rozenkranskerk die al meer dan de moeite waard zijn. Voor een gezellige wandeling kan je dan weer terecht in het natuurpark Liedemeersen, de Makegemse bossen of het Gentbos.

Trek jij er graag eens op uit? Dan kan je op avontuur gaan in een van de zes deelgemeenten van Merelbeke. Die zijn immers makkelijk bereikbaar dankzij de vlotte bereikbaarheid van Merelbeke zelf. Door het noorden lopen de A10, de E40 en de R4, terwijl de A14 en E17 door het westen lopen. Ook wat betreft openbaar vervoer kan Merelbeke haar bewoners het Station Merelbeke bieden. Neem de trein richting Gent voor een ontspannend namiddagje shoppen. Ook andere steden zijn makkelijk bereikbaar met de wagen of via openbaar vervoer.

Op zoek naar een sportieve namiddag? Dan is de korfbalclub Floriant Merelbeke, de voetbalclub KFC Merelbeke of de turnclub Olympia Merelbeke misschien wel iets voor jou? Toch eerder een voetbalfanaat? Koop dan jouw seizoensticket voor voetbalclub ESA Bottelare.

Is Merelbeke iets voor jou? Bekijk dan immo te koop Merelbeke. Vind je de woning van je dromen niet tussen dit aanbod? Dan kan je zeker en vast eens kijken naar huis te koop Heusden of huis te koop Mariakerke.

Heb jij nog vragen of wens je meer informatie over ons aanbod immo te koop in regio Gent? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dewaele | vastgoed met advies Gent. Wij helpen je graag verder!

Aanbod uit Merelbeke in je mailbox?

1. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2. Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Gent.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.