Wetteren

Appartement met garage in Wetteren, verkoop onder registratie!

Richtprijs

€ 324,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 118 m2
Woonopp. 108 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1

Beschrijving

Dit recent (eind 2013) ruimtelijk en lichtrijk appartement geniet een hoogwaardige afwerking én een toplocatie (mobiscore 8,2). De bewoonbare opp. is 108 m², plus 2 terrassen met een totale opp. van 10m². Er is een autostaanplaats, fietshaak en extra berging van 6m² in een ondergrondse garage. Zeer zuinig met en E-peil van 74 en voldoet aan de nieuwe normen qua isolatie. Afwerking met duurzame en kwalitatieve materialen, divers maatwerk, strategische sfeerverlichting, op maat gemaakte vliegenramen in alle kamers, VASCO-sierradiatoren, volkeramische vloertegels, enz… . Het elektriciteitsnetwerk werd uitgebreid en verbeterd (o.m. verhoging van het piekvermogen), alsook aansluitingen voor een waterverzachter. De indeling: lichtrijke inkom die uitmondt in een op maat gemaakte bureauruimte, badkamer (met bad, douche, lavabo en maatmeubel), gastentoilet, berging, 2 ruime slaapkamers en een ruimtelijke leefruimte met hyper geïnstalleerde keuken (SIEMENS-keukentoestellen). Indien gewenst kan de bureauruimte omgevormd worden tot 3de slaapkamer. De woonst combineert het beste van twee werelden: enerzijds is het gelegen aan het einde van een doodlopende straat van een residentiële wijk, aangrenzend aan een groenzone en een autovrije dreef, met zicht op de boomkwekerijen en groene velden. Anderzijds bevindt het eigendom zich op een boogscheut van het centrum van Wetteren en een zeer goede bereikbaarheid naar verschillende invalswegen (o.a. E40). Het station ligt op wandelafstand, ideale verbinding met Brussel - Gent. Verkoop onder registratierecht.

Bezoekersregeling

Op afspraak

Toon op de kaart

Adres

esdoornlaan 9 11
9230 Wetteren

Kenmerken

Type

Appartement

Subtype

Appartement

Badkamers

1

Bouwjaar

2013

Aantal verdiepingen in de woning

3

Kadastraal inkomen

895

Lift in het gebouw

Grondoppervlakte

118 m2

Woonoppervlakte

108 m2

Terras

, 10 m2

Garage

Ja

Berging

Aangepast aan mindervaliden

Aantal slaapkamers

3

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

Kadastrale gegevens

EPC

E-Peil: 74

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

100 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woonuitbreidingsgebied

Handhaving

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Ja

Voorkooprecht

Nee

Omgevingsvergunning

Vergunning uitgereikt

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed