Rupelmonde

Instapklare ruime gezinswoning in rustige buurt

Richtprijs

€ 295,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 519 m2
Woonopp. 150 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1

Beschrijving

Deze eigendom wordt u aangeboden via soldandset.be. Op zaterdag 8 februari tussen 10 en 12u kan u de eigendom bezichtigen en een online bod uitbrengen. De vermelde prijs is een richtprijs. Deze methode geeft u, als potentiële koper, de kans om op een transparante manier te bieden en te zien hoeveel andere kopers bieden. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij de eigendom verkoopt aan het hoogste bod. Meer info op soldandset.be. Deze instapklare en gerenoveerde woning met een rustige ligging nabij de schelde, Kruibeekse polders en op 5-tal km van de autosnelweg heeft een bewoonbare opp. van 150m². Op het gelijkvloers vinden we een mooie lichtrijke woonkamer met open keuken van 40m², een berging met ingemaakte kasten en een uitgeruste badkamer en een apart gastentoilet. In 2018 werd centrale verwarming en een nieuwe hoogrendementsketel geplaatst. Het EPC dateert van voor deze werken. Er werd ook een nieuwe vloer gelegd in de leefruimte en naar de 1ste verdieping werd een nieuwe eiken trap geplaatst. Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal met ingemaakte kast en 2 slaapkamers. De zolderverdieping is toegankelijk via een vaste trap en is uitgerust tot 3de slaapkamer. De mooi aangelegde tuin en ruim zonnig terras omvat verschillende knusse zithoeken en straalt vooral rust uit. De oriëntatie is zuid oostelijk gelegen. Bent u op zoek naar een woning in een rustige eenrichtingsstraat dan is dit zeker een bezoek waard.

Bezoekersregeling

Kijkdag op afspraak: zaterdag 8/2, 10-12u.

Toon op de kaart

Adres

Veldstraat 22
9150 Rupelmonde

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

1

Bouwjaar

1968

Renovatiejaar

2018

Aantal verdiepingen in de woning

2

Kadastraal inkomen

478

Grondoppervlakte

519 m2

Woonoppervlakte

150 m2

Tuin

, 390 m2

Terras

, 40 m2

Berging

Aantal slaapkamers

3

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

419 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed