Zwijnaarde

Huis te koop in Zwijnaarde

Richtprijs

€ 395,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 343 m2
Woonopp. 158 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 2

Beschrijving

Ruime woning te koop te Zwijnaarde vlakbij bushalte, op- en afrit E17, E40 en R4 en verschillende commerciële handelszaken in de omgeving. Ruime en gezellige gezinswoning. Indeling: inkomruimte, bezoekerstoilet, ingerichte open keuken met plaats voor een eettafel, functionele bergruimte, zeer lichtrijke ruime woonkamer en eetkamer, wasruimte met voldoende plaats voor wasmachine/droogkast/opslag poetsmateriaal, aansluitend douche met mozaïek tegels, lavabo met spiegelkast en uitgevend op de volledig afgesloten, rustige zongeoriënteerde tuin, met lange oprit. 4 aangename slaapkamers waarvan 1 met inloopdressing. Moderne badkamer voorzien van een ruim tweepersoons ligbad, dubbele lavabo en toilet op de eerste verdieping. Rolluiken op gelijkvloers en 1e verdieping. Regenwaterput aanwezig voor toiletten en wasmachine. TROEVEN: gunstige ligging / veel parkeerplaats en eigen oprit / ruime bewoonbare oppervlakte / prachtige tuin / bushalte voor de deur/ groen uitzicht vanuit de leefruimte / vlakbij Gent met het karakter van een dorp. Doodlopende straat. Totaalrenovatie 2010 met de nodige attesten.

Toon op de kaart

Adres

Heerweg-Zuid 301
9052 Zwijnaarde

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

2

Bouwjaar

1952

Renovatiejaar

2010

Aantal verdiepingen in de woning

3

Kadastraal inkomen

686

Grondoppervlakte

343 m2

Woonoppervlakte

158 m2

Berging

Aantal slaapkamers

4

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

210 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed