Oostakker

Huis te koop in Oostakker

Richtprijs

€ 280,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 326 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Beschrijving

Instapklare zuidgericht 3-gevelwoning met oprit en tuin in Oostakker LIGGING : - op de grens met Sint-Amandsberg - op wandelafstand van lagere en secundaire scholen, warenhuizen en openbaar vervoer (P+R Oostakker) - op 2 km van oprit R4 - op 2 km van sport- en recreatiepark Rozebroeken - 15 minuten fietsen tot centrum Gent WONING : - gelijkvloers ; de 2 gezellige leefruimtes met open keuken zijn voorzien van grote ramen met dubbel glas - badkamer met ligbad - overal centrale verwarming op gas met daarnaast mogelijkheid tot plaatsen van hout- of gaskachel - koele berging - 1ste verdieping : 2 slaapkamers, mogelijkheid voor een 3de - 2de verdieping : goed geïsoleerde zolder met schuiftrap TUIN : - ruime tuin met zonneterras en rustgevend vijver aan tuinhuis - schaduwrijke zitput met zicht op afgedekte zandbak TROEVEN :- naast de ideale ligging, laag energieverbruik door goede isolatie (ook gevelisolatie), overal dubbel glas en optimaal gebruik van regenwater - jonge buurtwerking (Jonge Bareel)

Bezoekersregeling

Kijkdag op zaterdag 24 november van 13u tot 17u

Adres


9041 Oostakker

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

1

Kadastraal inkomen

475

Grondoppervlakte

326 m2

Tuin

, 260 m2

Terras

, 30 m2

Aantal slaapkamers

2

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Waterput

Documenten

EPC

EPC unieke code: 2097874

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

248 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Omgevingsvergunning

Vergunning uitgereikt

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed