Beselare

Compleet gerenoveerde, instapklare halfopen woning in Beselare

Richtprijs

€ 297,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 469 m2
Woonopp. 156 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 1

Beschrijving

Ben je op zoek naar een woning waar je enkel hoeft te verhuizen en uit te pakken? Dan is deze volledig gerenoveerde woning iets voor jou! In het centrum van Beselare vind je deze halfopen woonst met drie slaapkamers. De totale oppervlakte is 469 m², er is een uitweg achteraan. Gelijkvloers: Je komt binnen via de inkomhal met trap en gastentoilet. Links vind je een bureauruimte/slaapkamer en rechts de ruime open leefruimte met uitkijk op de tuin. In de woonkamer is de lichtinval optimaal, via het schuifraam kom je op het ruime terras. Er is een volledig geïnstalleerde open keuken met afzonderlijke bergruimte waar tevens alle aansluitingen voorzien zijn voor wasmachine en droogkast. Bovenverdieping: De bovenverdieping bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers met een ruime badkamer met bad, dubbele wastafel en inloop-regendouche. Ook hier is een apart toilet. Buiten: Achter het huis vind je een ruim terras met een grote tuin die een uitweg biedt naar de openbare weg. Hier is dus perfect nog een carport of garage mogelijk. De renovatie werd gedaan met oog voor kwaliteit en detail, volgens de geldende isolatie en EPB regels (dakisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, nieuw gascondensatieketel, ventilatie, ...) Ben je dus op zoek naar een perfect gerenoveerde woning, energiezuinig en instapklaar, met topligging in Beselare centrum en op 3 minuten van de autosnelweg, dan moet je deze woning in regio Ieper gezien hebben! Kom langs op onze kijkdag!

Bezoekersregeling

Kijkdag zaterdag 9 maart 2019 van 10u tot 12u. Maak bij voorkeur een afspraak op voorhand zodat we voldoende tijd kunnen voorzien om je vragen te beantwoorden.

Toon op de kaart

Adres

Beselarestraat 253
8980 Beselare

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

1

Renovatiejaar

2019

Aantal verdiepingen in de woning

2

Kadastraal inkomen

213

Grondoppervlakte

469 m2

Woonoppervlakte

156 m2

Tuin

, 330 m2

Terras

, 40 m2

Berging

Aantal slaapkamers

4

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

236 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Ja

Omgevingsvergunning

Vergunning uitgereikt

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed