Ardooie

Exclusieve design duplex loft te koop in hartje Ardooie

Richtprijs

€ 305,000

Is dit pand een bezoekje waard?

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 120 m2
Woonopp. 120 m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1

Beschrijving

Exclusief luxueus afgewerkte duplex loft in perfecte nieuwbouwstaat (2014)te koop in hartje Ardooie(8850). Hoogwaardige uitvoering der werken en keuze van de beste kwaliteitsmaterialen(eigenaar is architect); Massief eiken parket,deltalight verlichting,vloerverwarming(gas),veel inbouwkasten,alle sanitair van hoogwaardig design(dornbracht,gessi...) De lichtrijke open benedenruimte is afgewerkt met een witte strakke PU vloer en eiken parket. Luxe keuken voorzien van veel kastruimte en alle comfort; inductieplaat,vaatwas,oven, dampkap,stomer, diepvriezer. Toestellen zijn van Miele en AEG. Beneden is er de toiletruimte. Via de stijlvolle metalen trap bereikt U de bovenverdieping ,welke bestaat uit de slaapkamer, de badkamer met douche(glazen cabine is geïnstalleerd doch niet te zien op pics)en groot design ligbad. Deze ruimte is ruim voorzien van ingebouwde kasten en werd bevloerd met prachtig massief bamboe parket. Tevens is er een gezellig terras met veel lichtinval . De loft is in perfecte nieuwbouwstaat met weinig of geen gebruikssporen,en werd bewoond door de vorige eigenaar-architect,maar  fungeerde meer als modelwoning. Ideaal voor alleenstaande of kinderloos koppel. Mogelijkheid uitbreiding tot 2de slaapkamer. Wij hebben er zelf nooit in gewoond wegens niet vinden van geschikte kandidaat huurders en inmiddels aanschaf ouderlijke woning. Foto's spreken voor zich. Lage syndickosten (25-30€/maand) Lift aanwezig. Heel rustige omgeving. Parkeermogelijkheid aan gebouw. Eventueel mogelijkheid tot huur of aanschaf garagebox. Alle attesten goedgekeurd,conform en aanwezig. Uit de hand te koop. Te bezichtigen na afspraak. KI 659 Bewoonbare opp 120m2 Verdere info ENKEL via telefonisch GESPREK op 0487315608

Bezoekersregeling

Het pand kan bezocht worden via losse afspraken.

Op dit moment zijn er door de gekende maatregelen geen bezoeken mogelijk. Wij zijn wel beschikbaar voor meer informatie over deze eigendom en over de toekomstige bezoekregeling. Dien gerust jouw info aanvraag in en we nemen contact op.

Adres


8850 Ardooie

Kenmerken

Type

Appartement

Subtype

Loft

Badkamers

1

Bouwjaar

2014

Aantal verdiepingen in de woning

1

Kadastraal inkomen

659

Lift in het gebouw

Grondoppervlakte

120 m2

Woonoppervlakte

120 m2

Oppervlakte terras

20 m2

Aantal slaapkamers

1

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

272 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Ja

Omgevingsvergunning

Vergunning uitgereikt

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Beschermd stadsgezicht

Voor meer informatie kun je terecht op www.onroerenderfgoed.be