Torhout

Zeer goed gelegen woning te koop te Torhout

Richtprijs

€ 249,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 588 m2
Woonopp. 274 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1

Beschrijving

Onze woning ligt in de levendige wijk De Goede Herder. Vlakbij vindt u alle benodigdheden (bakker, slager, winkels,...). Het is een oudere woning die grondig gerenoveerd werd. Nieuwe voorgevel in baksteen en de achtergevels werden bekleed in grijze crepi. Op het gelijkvloers bevindt zich een hedendaagse ingerichte open leefkeuken, eet- en zitruimte met mooi zicht op de tuin. Badkamer met toilet, lavabo, opbergkastjes en douche. Deze ruimtes werden totaal gesloopt en nieuw opgetrokken. De traphal en eerste verdieping van de woning werden onlangs opnieuw bepleisterd en de oude trap werd vernieuwd, waardoor het geheel modern en fris oogt. Op het eerste verdiep zijn er twee grotere en één kleinere kamer. Zolder, bereikbaar via een vaste trap, voorzien van dakisolatie. Mogelijkheid tot extra kamer. De losstaande, zeer ruime garage, annex berging werden eveneens nieuw gebouwd en voorzien van een geïsoleerde dakbedekking. Onlangs is ook de stookketel op aardgas vervangen door een nieuw exemplaar. De achterzijde van het huis is zuid-zuidwest georiënteerd en er zijn 14 zonnepanelen (nog voor 12 jaar certificaten aan ongeveer €1000/jaar) en een zonneboiler van 300L geïnstalleerd. Verder beschikt ons pand over een ruime langwerpige tuin en er is zelfs een hobbyserre en kippenren aanwezig, alsook een gedeelte voorzien voor de hobbytuinier. Een ruim terras in blauwe natuursteen, baadt het hele jaar in de zon en is gecombineerd met een vloer in tropisch hardhout, die de overgang naar de tuin vormt.

Bezoekersregeling

Kijkdag op zaterdag 4 januari van 14 uur tot 16 uur. Bezichtiging mogelijk op afspraak.

Toon op de kaart

Adres

Zwevezelestraat 17
8820 Torhout

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

1

Bouwjaar

1935

Renovatiejaar

2018

Aantal verdiepingen in de woning

3

Kadastraal inkomen

317

Grondoppervlakte

588 m2

Woonoppervlakte

274 m2

Tuin

, 445 m2

Terras

, 24 m2

Garage

Ja

Aantal slaapkamers

3

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Zonnepanelen

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

556 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

Nee

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed