Torhout

Nieuwbouwwoning met tuin en garage te koop in Torhout

Richtprijs

€ 318,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 245 m2
Woonopp. 185 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1

Beschrijving

Prachtige nieuwbouw koppelwoning met tuin en garage. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 185m² met een prachtige tuin en is gelegen op slechts 80 meter van de basisschool De Goede Herder, 100 Meter van voedingswinkels en slechts 2 km van het station van Torhout. Deze woning is niet basis afgewerkt maar met het oog voor detail en ruimte. Indeling : ruime inkom met bureau en berging alsook het gastentoilet, open keuken met lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en de badkamer met toilet, inloopdouche en ligbad op de 2de verdieping bevindt zich de master bed room met dressing/zolder. Verwarmd met vloerverwarming op aardgas. De garage is tevens luxueus uitgevoerd in witte crepie met hormann sectionale poort! De woning kan momenteel ook casco (wind-en waterdicht) aangekocht worden. Oplevering voorzien in maart 2020 Prijs 318000€ + 21% BTW

Bezoekersregeling

Kom langs op de infodagen op 25 of 26 oktober, alvast bedankt voor een seintje op voorhand zodat we zeker voldoende tijd voor jou kunnen voorzien.

Toon op de kaart

Adres

Zwevezelestraat 78
8820 Torhout

Kenmerken

Staat

Nieuwbouw

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

1

Bouwjaar

2020

Aantal verdiepingen in de woning

2

Grondoppervlakte

245 m2

Woonoppervlakte

185 m2

Tuin

, 80 m2

Terras

, 18 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

3

Verkoopstelsel

Verkoop met BTW

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed