Lo

Huis te koop in Lo

Richtprijs

€ 385,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 535 m2
Woonopp. 263 m2
Slaapkamers 5
Badkamers 2

Beschrijving

Nu de kinderen het huis hebben verlaten, is ons huis veel te groot voor ons tweetjes en kijken we uit naar een nieuwe uitdaging. Het huis hebben we zelf laten bouwen en we beleefden er gedurende 28 jaar een fantastische tijd! Onze woning zoekt nu nieuwe bewoners, biedt heel veel ruimte en licht, is energiezuinig en je kan er genieten van een prachtige, zongerichte tuin. Het kan dienst doen voor heel wat doeleinden : kantoor, vrij beroep, kangoeroewoning, kinderopvang, B&B of restaurant of tea-room, woning+studio, winkel of opslagruimte voor onlinewinkel of misschien wordt het wel een vakantiewoning waar mensen uit het binnenland tot rust kunnen komen in ons Stadje Lo niet ver van de kust. Winkel ombouwen tot woning? Vijf jaar geen belastingen betalen ! De Vlaamse regering drijft de strijd tegen de leegstand van winkelpanden op. Wie in een winkelarm gebied een winkel ombouwt tot woning, moet vijf jaar lang geen onroerende voorheffing betalen.

Bezoekersregeling

Bezoeken enkel op afspraak.

Toon op de kaart

Adres

Oude Eiermarkt 6
8647 Lo

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

2

Bouwjaar

1989

Aantal verdiepingen in de woning

2

Grondoppervlakte

535 m2

Woonoppervlakte

263 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

5

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Zonnepanelen

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed