Lo-Reninge

Polyvalente eigendom te koop in het centrum van Reninge (Ieper-Veurne-Diksmuide)

Richtprijs

€ 700,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 1444 m2
Woonopp. 670 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 1

Beschrijving

Mijn vrouw en ikzelf hebben 34 jaar de Spar in Lo-Reninge met hart en ziel geopend en gaan binnenkort met pensioen. We kijken terug op een heel mooie succesvolle carrière en hebben in deze eigendom naast de het runnen van de zaak, ook onze kinderen zien opgroeien. Maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en volop te genieten van ons pensioen. We verkopen zowel het handelspand, het atelier, de 5 garages als de bijhorende woonst. Het liefst vinden we natuurlijk een koper die de zaak kan verderzetten, maar voor wie anderen ideeën heeft biedt de eigendom ook heel wat mogelijkheden. Lo-Reninge is dan misschien een kleinere gemeente, maar het is met zijn geschiedenis een bijzonder bruisende gemeente die jaarlijks door heel wat toeristen bezocht wordt. Het is ook perfect gelegen tussen Ieper - Veurne en Diksmuide. WINKELRUIMTE van ca 260m² met bijhorend bureel en keukentje van 35m². Gelegen middenin het centrum (veel passage) met voldoende parking voor de deur. Kan dienst doen voor verschillende doeleinden. ATELIER werkplaats van ca 375m² opgedeeld in verschillende ruimtes met een vrije hoogte van 3m. Deze is toegankelijk via 3 poorten die uitgeven op de verharde koer achteraan. Op heden zijn daar ook frigo -en diepvriescellen aanwezig die indien gewenst ook kunnen overgenomen worden. Er zijn tevens douches en toiletten aanwezig. De winkelruimte en het magazijn kunnen gemakkelijk samengevoegd worden tot 1 grote ruimte! 5 GARAGES die uitgeven in de Peperstraat, met verharde koer en gedeeltelijk overdekt. WOONST appartement met 4 slaapkamers, ruime lichtrijke living en zonnig aangelegd terras. De keuken is verdeeld in 2 delen, ruimte om te koken en een eetplaats, er is veel kastruimte en aansluitend is een berging wat zeer handig is! Er is tevens een afzonderlijk waslokaal, een ruime badkamer en 2 toiletten. Het zonneterras werd recent vernieuwd, er is ook een bijkomende ruime berging wat ideaal is om tuinset, bbq, ... in op te bergen.

Bezoekersregeling

Het pand kan bezocht worden via losse afspraken.

Interesse? Kom langs op onze kijkdagen telkens op woensdag, op afspraak. Lukt één van deze data niet, bel dan gerust voor een bezoek op een ander moment.

Toon op de kaart

Adres

Ieperstraat 15
8647 Lo-Reninge

Kenmerken

Staat

Uitstekende staat

Type

Bedrijfsvastgoed

Badkamers

1

Bouwjaar

1990

Renovatiejaar

1998

Aantal verdiepingen in de woning

2

Kadastraal inkomen

2809

Grondoppervlakte

1444 m2

Woonoppervlakte

670 m2

Terras

, 40 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

4

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Alarm

Rolluiken

Lift

Domotica

Parlofoon

Videofoon

Regenput

, 20000 liter

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Zonnepanelen

Verwarming

Aardgas

Type verwarming

Standaard radiotoren

Elektriciteitsmeter

Individueel met dag en nachtmeter

Watermeter

Individueel

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

120 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed