Veurne

Residentiële villa te koop in Veurne.

Richtprijs

€ 475,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 644 m2
Woonopp. 190 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 1

Beschrijving

Deze rustig gelegen instapklare en kwalitatief afgewerkte villa is uitstekend onderhouden en bevindt zich op wandelafstand van het centrum (met warenhuizen scholen, sportcentra, muziekschool) en openbaar vervoer. 3 jaar geleden zijn de meeste elektrische toestellen (AEG) vernieuwd. Verwarming op aardgas met nieuwe condensatieketel merk Junkers Spanplafonds met dimlichten in de living en keuken. Overdekte terrasoverkapping op maat gemaakt met ingewerkte goot die naar de regenput loopt ,met terrasverwarming .. Elektrische garagepoort met afstandsbediening , Spouwmuren geïsoleerd, Badkamer volledig vernieuwd , groot bad (2 personen) en inloopdouche in natuursteen, Open haard op gas met afstandsbediening, Tuin: +/- 534 m² uiterst goed onderhouden tuin met mooie bomen ; schaduw in de zomer ( 20 jaar oud ), kruidentuin, tuinhuis, terras verwarming. Zeer gunstige EPC: 208 UC: 2047147. Regenwaterput aanwezig (10.000 liter): toiletten, wasmachine aangesloten op regenwater, buiten kranen. Alarmsysteem , brandalarm en camerabewaking geïnstalleerd. Elektriciteit: dag- en nachttarief. Aangesloten op riolering. Kwalitatieve afwerking: koperen dakgoten. Buiten: water en elektriciteit voorzien. Gewelven boven zijn Stalton potten (geen betongewelven), deze werden gevuld waardoor de vloer minder koud aanvoelt (meer geïsoleerd is).

Toon op de kaart

Adres

Wulpendammestraat 82
8630 Veurne

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Vrijstaand

Badkamers

1

Bouwjaar

1992

Aantal verdiepingen in de woning

1

Kadastraal inkomen

1100

Grondoppervlakte

644 m2

Woonoppervlakte

190 m2

Tuin

, 534 m2

Terras

, 20 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

4

Gemeubeld

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

208 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woonuitbreidingsgebied

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed