Harelbeke

Karaktervolle woning in het centrum

Richtprijs

€ 280,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 70 m2
Woonopp. 189 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2

Beschrijving

Deze woning is werkelijk ideaal gelegen: rustig, doch midden in het centrum van Harelbeke met alles op wandelafstand: de post, het station, bushalte, stadhuis, winkels, de markt, lagere en middelbare scholen,... Overal is er CV, de woning is geïsoleerd, alle ramen zijn vernieuwd (hoogrendementsglas) en de elektriciteit is up-to-date. Via de inkomhal betreden we de leefruimte waar een gashaard voor de nodige sfeer zorgt met aansluitend de open keuken (met o.a. 5-pitsgasfornuis, dampkap, vaatwas, heteluchtoven, microgolfoven, frigo en diepvries), grenzend aan een gezellig stadsterrasje (met zij-ingang naar het nevenliggend steegje). De hoge plafonds zorgen voor een ideaal ruimtegevoel. Achteraan is er een tweede badkamer gemaakt met kwalitatieve materialen. Hier is een toilet, prachtige regendouche en lavabo aanwezig. De nieuwe condensaatbrander op gas bevind zich in de kelder. Er is een ruime (30 m²), droge kelder. Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers en de badkamer (met 2 wastafels, een ligbad met regendouche en douchescherm in glas, opbergruimte en een 2de toilet). Via een vaste trap bereiken we de 3de en de 4de slaapkamer, eveneens met een authentieke, gerenoveerde plankenvloer. Een volledige ingerichte dressing is hier aanwezig. Charme en licht overal aanwezig. De woning is voorzien van een slimme thermostaat die op afstand te besturen is. In iedere ruimte zijn ook rookmelders voorzien.

Bezoekersregeling

Bezoek op afspraak of kijkdag op zaterdag 11 mei 2019 van 10u tot 15u.

Toon op de kaart

Adres

Peter De Coninckstraat 5
8530 Harelbeke

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

2

Renovatiejaar

2015

Aantal verdiepingen in de woning

3

Kadastraal inkomen

605

Grondoppervlakte

70 m2

Woonoppervlakte

189 m2

Terras

, 6 m2

Berging

Aantal slaapkamers

3

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

IMG_7886.jpeg

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

244 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed