Kortrijk

Gerenoveerd en lichtrijk appartement te koop. Bouw jij hier binnenkort jouw nieuw verhaal?

Richtprijs

€ 220,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 110 m2
Woonopp. 110 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Beschrijving

Wij verkopen ons appartement in Kortrijk. Het appartement zoals het is, volg een dagje mee: s’ Morgens ontwaak je in je ruime slaapkamer uitgevend op groen met terras en kleine berging. De dag start met een ontspannend momentje in de badkamer met inloopdouche en lavabo meubel. De tweede kamer werd volledig ingericht als dressing, in één oogopslag kan je dus kiezen wat je vandaag zal aandoen! In de volledig ingerichte keuken (met kookplaat, dampkap, oven, afwasmachine, frigo met vriesvak) kan je het ontbijt voorbereiden, ontbijten doen we aan de ontbijttafel terwijl de eerste zonnestralen zachtjes binnenvallen! ? Overdag genieten we van het royale licht in de woonkamer met gezellige parketvloer terwijl we eventjes de krant doornemen. Tijd om naar het centrum te gaan, gaan we te voet of nemen we de fiets uit de garage? Even de benen strekken! Zo we kijken er al naar uit om deze avond terug gezellig thuis te komen! Extra troeven: mogelijkheid open haard in living, kleine berging in de gemeenschappelijke traphal, extra bergruimte naast keuken met voorziening wasmachine en droogkast, kelderberging, fietsstalling in grote gemeenschappelijke tuin, lift reeds aangepast alsook dakisolatie, garagebox met stopcontact voor opladen elektrische fiets/auto, EPC voor renovatie en dakisolatie was 484, bewoners zijn hoofdzakelijk eigenaars, heel rustig en centraal wonen, omgeving wordt nog mooier met heraanleg stationsbuurt, en last but not least: het meubilair en gordijnen zijn inbegrepen in de prijs.

Bezoekersregeling

Kom langs op de kijkdag op zaterdag 2 maart van 10u tot 12u. Bedankt om een seintje op voorhand te geven zodat we voldoende tijd kunnen voorzien om je vragen te beantwoorden. Tot op de kijkdag!

Toon op de kaart

Adres

Min Vanden Peereboomlaan 74 11
8500 Kortrijk

Kenmerken

Type

Appartement

Subtype

Appartement

Badkamers

1

Bouwjaar

1974

Renovatiejaar

2016

Aantal verdiepingen in de woning

1

Kadastraal inkomen

1241

Lift in het gebouw

Grondoppervlakte

110 m2

Woonoppervlakte

110 m2

Terras

, 7 m2

Garage

Ja

Berging

Aangepast aan mindervaliden

Aantal slaapkamers

2

Gemeubeld

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

Bodemattest

Stedenbouwkundige inlichtingen

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

484 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Omgevingsvergunning

Geen vergunning uitgereikt

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed