Oostende

Gerenoveerd appartement met zeezicht Oostende

Richtprijs

€ 170,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 85 m2
Woonopp. 70 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Beschrijving

Gerenoveerd appartement met zeezicht in een rustige buurt op de 1ste verdieping, gelegen te Oostende-Raversijde, mogelijkheid tot aankoop van garage. Voorzien van 2 slaapkamers (+- 10 & 13 m²) inkom, ruime living en keuken met elek. oven kookplaat, dampkap ,ingebouwde koelkast. Vernieuwde badkamer met lavabo & regendouche, toilet, in living vernieuwd schuifvenster uit hoogrendementsglas met zijdelings zeezicht vanop balkon, nieuwe verwarmingselementen in kamers, overal dubbel glas. De badkamer is voorzien van een wasmachine. Living en beide kamers zijn voorzien van een klein balkon. Hoge, droge kelder van 8,6m² & gemeenschappelijke fietsenberging. Héél recent vernieuwde parlofoon met videoscherm. EPC waarde 204 opgemaakt op 3 okt. ’16 NOG vóór energiebesparende renovatie van glasraam (juli ’17) Dit alles gelegen op wandelafstand van het strand (2min), winkels, 100m van tramhalte openbaar vervoer, scholen, apotheek, dokter... Met het openbaar vervoer slechts een 6-tal minuten tot het centrum van Oostende en op 2km van de luchthaven. Zéér rustige buurt met duinen & natuurreservaat in Provinciaal domein op wandelafstand. Winkelcentrum op +- 2km Mogelijkheid tot het aankopen van de garage +-18m² voorzien van een elek. poort en nutsvoorzieningen (water & elektriciteit). Rechtstreeks met eigenaar, SYNDIC beheert door eigenaars van het gebouw. Het appartement heeft een optimale ligging heeft om te kunnen genieten van zon: tijdens de voormiddag op het balkon met zeezicht en 's avonds achteraan het appartement op het doorlopend balkon van beide slaapkamers. Gratis parkeermogelijkheid in de straat!

Bezoekersregeling

Het pand kan bezocht worden via losse afspraken.

Toon op de kaart

Adres

Zeelaan 97 5
8400 Oostende

Kenmerken

Staat

Te renoveren

Type

Appartement

Subtype

Appartement

Badkamers

1

Bouwjaar

1990

Renovatiejaar

2017

Kadastraal inkomen

889

Grondoppervlakte

85 m2

Woonoppervlakte

70 m2

Terras

, 10 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

2

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Lift

Domotica

Parlofoon

Videofoon

Elektrische keuring

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Elektriciteit

Type verwarming

Convectie radiotoren

Elektriciteitsmeter

Individueel met dag en nachtmeter

Watermeter

Individueel

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

204 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed