Signy-Montlibert

Vakantiewoning te koop in Signy-Montlibert (Frankrijk)

Richtprijs

€ 58,500

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 568 m2
Woonopp. 130 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Beschrijving

Ben je op zoek naar een betaalbare vakantiewoning in Frankrijk? Dan is deze woning misschien wat je zoekt? Signy-Montlibert is gelegen in het uitgestrekte Grand Est, in de Franse Ardennen. Het 17e eeuwse authentieke dorpje behoort tot de charmantste in de streek. Signy situeert zich bovendien op 20 minuten van Florenville en op 10 minuten van Orval. Voor wie houdt van rust, eindeloze stilte en wandelingen, is het hier een verademing. Ook de talrijke bezienswaardigheden in de omtrek zijn aan te raden. Verder: roofvogels in de lucht, everzwijnsporen op de heuveltop, hertjes ontmoeten tijdens wandelingen, hier kan het. De woning dateert eveneens uit de 17e eeuw. Getuige zijn de meterdikke muren die het huis behouden voor koude en warmte. Het huis beschikt over een heel ruime keuken en een groot salon met houten vloer. Op de bovenverdieping situeren zich 2 ruime slaapkamers (plaats voor minstens 6 personen) en een badkamer met bad en toilet. Een grote 'grange' verbindt de woning met de uitgestrekte tuin met 2 eeuwenoude dennen. De tuin is ook bereikbaar via een wandelweg. De winters zijn hier knus en gezellig, sneeuw is hier niet zeldzaam, de zomers nodigen uit tot kajaktochten op de Chiers of picknicken aan de oevers van de Meuse. De lente en herfst kleuren werkelijk de dag. Laat je bekoren en verleiden, deze droom kan de jouwe zijn!

Bezoekersregeling

Het pand kan bezocht worden via losse afspraken.

Toon op de kaart

Adres

Grande Rue 19
8370 Signy-Montlibert

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Rijhuis

Badkamers

1

Bouwjaar

1770

Aantal verdiepingen in de woning

1

Grondoppervlakte

568 m2

Woonoppervlakte

130 m2

Tuin

, 450 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

2

Gemeubeld

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting elektriciteit

Dubbel glas

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

500 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed