Brugge

Appartement te koop in hartje Brugge

Richtprijs

€ 229,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 70 m2
Woonopp. 70 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Beschrijving

Dit moderne en gezellige 2 slaapkamerappartement is gelegen aan de prachtige Augustijnenrij. In deze buurt is het heel rustig wonen. De Grote Markt bevindt zich op korte wandelafstand. Het appartement werd afgelopen jaar aan een grondige renovatie onderworpen. Met oog voor detail werden kwalitatieve materialen zorgvuldig gekozen. Bij het binnenkomen springt onmiddellijk de nieuwe open keuken in het oog. Het strakke composiet (vlekbestendig) aanrecht, de kwalitatieve toestellen en het degelijk kraanwerk zorgen voor een luxueuze uitstraling. Vanuit de keuken kijk je in de leefruimte/eetplaats die voorzien is van een parketvloer in eik. De grote raampartij zorgt voor een aangename directe lichtinval en een bijzonder mooi zicht op de kerktorens van de stad. In de hal is er een toilet met handenwasser. Verder in de gang vind je de eerste ruime slaapkamer met alle voorzieningen voor tv/internet. Daarnaast is er de 2de compactere slaapkamer met diezelfde voorzieningen. Op het einde van de gang bevindt zich een ruime badkamer. Ook hier is er opnieuw gekozen voor kwalitatieve materialen. De keramische tegels met marmerlook geven de badkamer een strakke maar tijdloze indruk. Alle voorzieningen voor wasmachine en droogkast zijn aanwezig. In het gebouw is een lift aanwezig die in 2019 volledig werd gemoderniseerd. De ruime kelder kan als berging dienstdoen.

Bezoekersregeling

Bezoek op afspraak. Kijkdag op afspraak: vrijdag 28/02.

Toon op de kaart

Adres

Hoedenmakersstraat 1 4c
8000 Brugge

Kenmerken

Type

Appartement

Subtype

Appartement

Badkamers

1

Renovatiejaar

2019

Kadastraal inkomen

694

Lift in het gebouw

Grondoppervlakte

70 m2

Woonoppervlakte

70 m2

Berging

Aantal slaapkamers

2

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Stookolie

Dubbel glas

Waterput

Documenten

EPC

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

502 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed