Lommersweiler

Bouwgrond te koop in Lommersweiler

Richtprijs

€ 150,000

Is dit pand een bezoekje waard?

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 1200 m2

Beschrijving

Bouwgrond te koop met plannen en vergunningen voor prachtige villa (nog te bouwen). Dit biedt jou de mogelijkheid om voortaan in eigen land van je vakantie en vrije tijd te genieten. Het mooiste stukje van de Ardennen biedt een oase van rust en ligt op amber 10 minuten van Sankt Vith. Daar vind je niet alleen alle nodige voorzieningen, maar kun je ook genieten van gezellige en culinaire restaurantjes. Ook fietstochtjes en wandelingen in de prachtige natuur zijn hier een aanrader. Dankzij de nabijgelegen snelweg is dit stukje verlof in eigen land bovendien goed bereikbaar.

Bezoekersregeling

Het pand kan bezocht worden via losse afspraken.

Toon op de kaart

Adres

Schlierbach 22 B
4783 Lommersweiler

Kenmerken

Type

Grond

Grondoppervlakte

1200 m2

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed