Kortessem

Authentiek herenhuis te koop gelegen in groen met maximale privacy.

Richtprijs

€ 695,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 1876 m2
Woonopp. 430 m2
Slaapkamers 5
Badkamers 2

Beschrijving

Deze woning en zijn omgeving ademen charme uit. U kunt er optimaal genieten van groen, rust en privacy in de parktuin. Het gehele perceel grenst met twee zijden aan een landbouwgebied en heeft een straatbreedte van 50m. De luxueuze uitstraling drukt zich uit in de sublieme afwerking met authentieke en kwaliteitsvolle materialen, zoals de parket- en marmervloeren, de gietijzeren radiatoren, gebruik van natuurleien en aan de vier gevels zijn alle ramen en deuren gevat in omlijsting van Belgische blauwsteen. Als kers op de taart is alles tot op heden nog in een uitstekende staat. Binnenshuis is het heel gezellig vertoeven en de woning is ook praktisch ingedeeld. Dit uit zich onder andere in de talrijke ingebouwde kasten die zorgen voor een aangenaam leefcomfort. Bovendien brengen de hoge plafonds (270 cm vanaf de grond) een aangename en open sfeer teweeg. U komt binnen in de ruime inkomhal voorzien van een aparte vestiaire en gastentoilet. Er is ook een bureau waar u ongestoord kan werken. Daarnaast is er een ruime living (52 m²) met onmiddellijke aansluiting op de magnifieke eetkamer (19 m²). De antieke, marmeren open haard die volledig bekleed is met gietijzeren haardplaten zal u ook weten te bekoren. Ten slotte bevindt zich nog de schitterende geïnstalleerde keuken op het gelijkvloers die onder meer werd uitgerust met een degelijk Borettivuur (90 cm). De eerste verdieping is heel ruim. Er zijn 4 slaapkamers, een logeerkamer, 2 badkamers en een apart toilet in de hall met overloop. Tot slot biedt ook de zolderverdieping nog tal van mogelijkheden. Deze ruimte werd dubbel geïsoleerd en is voorzien met verwarming, aansluiting van warm water, ingemaakte kasten en een uitstekende parketvloer. De woning is volledig en waterdicht onderkelderd, ruimte voor twee grote wagens en ook uw wijn kunt u stockeren in de geaklimatiseerde wijnkelder. extra troef: centrale ligging (Hasselt, Borgloon, Tongeren, Genk, Diepenbeek), nabij snelweg (6 km), school en openbaar vervoer (0,6km)

Bezoekersregeling

Onze woning biedt heel wat troeven en is perfect voor wie droomt van een luxueuze en landelijke woonervaring. We hopen dat de volgende eigenaars even fantastische tijden mogen meemaken! Interesse? Kom dan zeker lang op onze kijkdag op zaterdag 16 maart van 14u - 16u. Op afspraak.

Toon op de kaart

Adres

Mersenhovenstraat 42
3720 Kortessem

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Vrijstaand

Badkamers

2

Bouwjaar

1979

Renovatiejaar

2008

Aantal verdiepingen in de woning

2

Kadastraal inkomen

1179

Grondoppervlakte

1876 m2

Woonoppervlakte

430 m2

Tuin

, 1710 m2

Terras

, 35 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

5

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Stookolie

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

Elektrische keuring

Stedenbouwkundige inlichtingen

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

362 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Handhaving

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Ja

Voorkooprecht

Nee

Omgevingsvergunning

Vergunning uitgereikt

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed