Kortessem

Prachtig, luxueus afgewerkt en ruim appartement te koop!

Richtprijs

€ 320,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 124 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Beschrijving

Alle wegen leiden naar … de ‘tuin van Kortessem’. Wil je een uitstapje maken naar omliggende steden (zoals Tongeren, Sint-Truiden, Hasselt, Bilzen, Genk, ..) die op een steenworp liggen of ben je tewerkgesteld in één van de grootsteden: geen zorg! Je bent slechts enkele kilometers verwijderd van de E313 en E314. Deze rustig gelegen residentie is op maat gemaakt voor de ware levensgenieters. De centrale ligging zorgt ervoor dat er voor ieder gezinslid een activiteit te vinden is in de directe omgeving: Sporthal, tennisvelden, scholen, bibliotheek, bushaltes, winkels en zelfs de post zijn allemaal terug te vinden op wandelafstand. Als je dacht dat de troeven van dit luxueus pand waren uitgespeeld, dan zit je mis! Eveneens op wandelafstand heb je tal van horecagelegenheden waaronder cafés, brasseries en toprestaurants. Qua veiligheid kan je niet beter liggen, daar het politiekantoor steeds een oogje in het zeil houdt voor jou en je gezin. Het appartement ligt op de eerste verdieping, toegankelijk via de trappen of een state-of-the-art lift. De extra beveiligde pantserdeur opent een appartement met 2 slaapkamers en een groot terras. De open keuken biedt alles wat een hobbykok kan wensen met 4 ingebouwde frigo’s, een combisteamer, professionele vaatwasmachine, gasvuur, inoxkasten, professionele dampkap en een uitgietbak. Het aanrecht is uit gepolijst graniet vervaardigd en vormt eveneens de eettafel: pure klasse! De leefruimte biedt zeer veel lichtinval en als dat niet genoeg is krijg je meteen toegang tot het terras (14m²!). In de leefruimte geniet je van een grote inbouwkast met ledverlichting en een ruime ophangkast. Bovendien is het genieten van een ultragrote (64inch) televisie met ledverlichting en een Bose Dolby surround-soundsysteem. Last but not least: het appartement beschikt over een ondergrondse garagebox die makkelijk toegankelijk is. In de directe omgeving zijn er tal van parkeermogelijkheden.

Bezoekersregeling

Enkel te bezichtigen 's woensdags in de namiddag na afspraak.

Adres


3720 Kortessem

Kenmerken

Type

Appartement

Subtype

Appartement

Badkamers

1

Bouwjaar

2008

Kadastraal inkomen

851

Lift in het gebouw

Grondoppervlakte

124 m2

Terras

, 12 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

2

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Documenten

Kadastrale legger

EPC

EPC

EPC unieke code: 761125

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

111 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed