Houthalen

Handelspand te koop in Houthalen

Richtprijs

€ 179,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 136 m2

Beschrijving

Wil je graag een handelspand kopen met veel passage, waar al retail gevestigd is en waar je voldoende ruimte hebt om jouw onderneming te starten? Het is een instapklare handelsruimte met grote ramen en een sectionale poort achteraan en biedt een totale oppervlakte van 136 m². Vroeger was hier een zonnecentrum gevestigd. De ruimte is instapklaar en is mits wat opfrissing de ideale plek voor jouw kantoor/praktijk/winkel, kortweg voor jouw onderneming! Er is alvast een alarm aanwezig, alsook zonnewering, verwarming op gas en alle nutsvoorzieningen. Aan de voorkant van de handelsruimte vind je 3 parkeerplaatsen voor potentiële klanten. Bovendien bevindt jouw handelsruimte zich tegenover de Carrefour, zodat je klanten altijd parking zullen vinden. In de buurt vind je een tankstation, frituur, Carrefour, Okay,... Deze handelsruimte biedt veel potentieel en bovenal een zeer gunstige ligging. Wij helpen je graag verder om jouw droom te realiseren! Aarzel niet!

Bezoekersregeling

Kijkdag op zaterdag 6 juli tussen 10u en 14u, op afspraak.

Toon op de kaart

Adres

Weg naar Zwartberg 58 2
3530 Houthalen

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Kadastraal inkomen

1058

Grondoppervlakte

136 m2

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Documenten

Kadastrale gegevens

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed