Kalmthout

Karaktervolle villa te koop in Kalmthout

Richtprijs

€ 399,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 2000 m2
Woonopp. 210 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1

Beschrijving

Karaktervolle villa met een prachtige open tuin in een zeer groene en rustige omgeving (tegenover natuurgebied). In de nabije omgeving van de dorpskern, scholen en openbaar vervoer. Inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Vanuit de inkomhal toegang tot de keuken en lager gelegen berging. Leefruimte op authentieke eiken parket, open haard en bar. Elektrische zonneluifel. Vanuit de leefruimte toegang tot de nachthal op parket, 3 slaapkamers, een badkamer met wc, douche en 2 aparte lavabo's. De grootste slaapkamer heeft ingebouwde kasten over de ganse lengte. Zeer grote inpandige garage met automatische toegangspoort. Naast de garage bevindt zich een extra ruimte met toegang naar een grote zolder die heel wat mogelijkheden biedt. De maximale te bebouwen oppervlakte is 250 m². Deze 250 m² slaat op het totaal van de bebouwde oppervlakte inclusief de eventuele bijgebouwen. - afstand tot de zijdelingse perceelgrens 6 meter (links en rechts) en de som moet bovendien minstens 1/3 bedragen, dus 15 meter; - totale bouwdiepte tot 22,5 m, zijnde de helft van de perceelbreedte; - hoogte kroonlijst (dakgoot) 7 meter + eventueel schuin dak van max. 60°. Dus als u op het perceel een rechthoek uitzet met de afstanden zoals hierboven, krijgt u een zone waarbinnen u kan bouwen tot max. 250 m² oppervlakte. De woning zelf kan dus bestaan uit een gelijkvloers, een eerste verdieping en een dakverdieping (schuin dak). Bij een plat dak is de hoogte beperkt tot 7 meter.

Bezoekersregeling

Enkel op afspraak.

Toon op de kaart

Adres

Rodeweg 84
2920 Kalmthout

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Vrijstaand

Badkamers

1

Bouwjaar

1960

Kadastraal inkomen

2052

Grondoppervlakte

2000 m2

Woonoppervlakte

210 m2

Tuin

, 1700 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

3

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

927 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woonpark

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed