Terhagen

Totaal gerenoveerde woning te koop te Terhagen

Richtprijs

€ 299,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 228 m2
Woonopp. 150 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 1

Beschrijving

Deze vroegere arbeiderswoning gelegen in een charmant voormalig steenbakkerijdorp werd sinds 2012 onderworpen aan een grondige totaal renovatie. Met als resultaat een hedendaagse nieuwbouwwoning. De woning is gelegen in een zeer natuurrijke omgeving (natuurgebied De Schorre en de Kleiputten, Rupeldijk,...). In de nabije omgeving bevinden zich verschillende scholen, speelpleinen, een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk en sportaccommodaties. Een extra troef is eveneens de vlotte bereikbaarheid van meerdere belangrijke verbindingswegen (E19, A12,...) waardoor verschillende grote steden vlot bereikbaar zijn. Kortom tot rust komen in een groene omgeving op een boogscheut van de levendige stad. U betreedt de woning via de inkomhal die toegang geeft tot het gastentoilet en een ruime praktische bergruimte. De bergruimte biedt plaats voor een extra wastafel, wasmachine, droogkast, diepvriezer, extra koelkast,… Via de inkomhal komt u in de open keuken en leefruimte. De leefruimte kijkt uit op de zuid georiënteerde tuin met aangelegd terras en tuinhuis. Via de open trap in de leefruimte komt u op de 1ste verdieping. Hier vindt u 2 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, ruim ligbad, inloopdouche en toilet. De achterste slaapkamer met dressing kijkt uit op de tuin. Op de tweede verdieping vindt u nog 2 slaapkamers alsook het trapluik naar de zolder. De benedenverdieping wordt verwarmd met vloerverwarming. Alle ruimtes zijn voorzien van netwerkkabels en audiokabels voor het gebruik van inbouwspeakers. Bij de renovatie werd een ventilatiesysteem geïnstalleerd. Eveneens werden ook alle leidingen voorzien voor het gebruik van regenwaterrecuperatie. (EPC 140 kWu/m²)

Bezoekersregeling

Kijkdag zaterdag 13 juli van 10u tot 16u.

Toon op de kaart

Adres

Nieuwstraat 75
2840 Terhagen

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Rijhuis

Badkamers

1

Renovatiejaar

2012

Aantal verdiepingen in de woning

3

Kadastraal inkomen

161

Grondoppervlakte

228 m2

Woonoppervlakte

150 m2

Tuin

, 100 m2

Terras

, 20 m2

Berging

Aantal slaapkamers

4

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Documenten

EPC

Kadastrale legger

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

140 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed