Blaasveld

Recente woning te koop in Blaasveld

Richtprijs

€ 495,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 288 m2
Woonopp. 240 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1

Beschrijving

Recente (2012) lage energiewoning te Blaasveld, E peil 49 opgemaakt voor plaatsing screens, zonnepanelen, zonneboiler en airco. Volledig afgewerkte en geautomatiseerde woning. Moderne halfopen bebouwing, zeer praktisch ingedeeld, gebouwd op een grond van 228m,² gelegen in doodlopende straat met super gezellige buren. De woning heeft een straatbreedte van 7m en is 13m diep gebouwd. Op het gelijkvloers is er een inkom met toilet, ruime woonkamer met open keuken, open bureel en een wasplaats/koele berging/garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met airco, een ruime berging en een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en afzonderlijk toilet. Ook de zolderverdieping is volledig afgewerkt met ingemaakte kasten om de bergplaats te optimaliseren. De badkamer heeft met onmiddellijke toegang een zeer ruime dressing voor het hele gezin. Deze woning is voorzien van een mooi afgewerkte en ruime keuken en badkamer en heeft zonnepanelen en een zonneboiler op het dak. De woning is uitgerust met automatisering met Philips Hue verlichting over de volledige woning en tuin, en Sompfy Tahoma voor de screens. Maak gerust een afspraak om de woning samen helemaal te ontdekken met de eigenaar!

Bezoekersregeling

Het pand kan bezocht worden via losse afspraken.

Op dit moment zijn er door de gekende maatregelen geen bezoeken mogelijk. Wij zijn wel beschikbaar voor meer informatie over deze eigendom en over de toekomstige bezoekregeling. Dien gerust jouw info aanvraag in en we nemen contact op.

Toon op de kaart

Adres

Geerhoek 48
2830 Blaasveld

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Halfopen

Badkamers

1

Bouwjaar

2012

Aantal verdiepingen in de woning

2

Kadastraal inkomen

923

Grondoppervlakte

288 m2

Woonoppervlakte

240 m2

Tuin

, 100 m2

Terras

, 40 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

3

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Zonnepanelen

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC.pdf

EPC

E-Peil: 49

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

56 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Nee

Voorkooprecht

Nee

Omgevingsvergunning

Vergunning uitgereikt

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed