Aartselaar

Gerenoveerd appartement met ideale ligging te Aartselaar

Richtprijs

€ 174,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 200 m2
Woonopp. 93 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Beschrijving

Recent gerenoveerd appartement op as Brussel - Antwerpen. In nabijheid van winkels, bushaltes, winkels en centrum. Dit ruim appartement met parkeermogelijkheid in de bijhorende ondergrondse staanplaats en autostaanplaatsen voor de deur is ideaal voor jonge gezinnen of starterswoning. Ook als opbrengsteigendom kan dit zeer gunstig zijn. Mogelijke interesse van nieuwe huurders werd ons al medegedeeld. Alle elektriciteit en sanitaire leidingen werden in het appartement vernieuwd. U komt binnen in het appartement in een nachthal met inbouwspots en nachtlicht. Rechts kan u direct de keuken vinden op tegels met recente toestellen waaronder warhoudkast, combi oven en gaskookplaat, dubbele gootsteen en kast met uitsparing voor de inbouwkoelkast Bij binnekomst kan u rechtdoor de ruime living betreden met eetplaats en zithoek. Ook aansluiting voor digitale televisie en internet werd hier voorzien. In de gehele living hebt u dubbele zone inbouwspots met dimfunctie. Via de nachthal komen we aan bij een afzonderlijk wc, een nis die perfect dienst doet als kastruimte met verlichting. En daarnaast komen we in de eerste (kleinere) slaapkamer die toegang geeft tot het terrasje waar je in de zomer gerust een frisse neus kan gaan halen en even genieten van de buitenlucht. Naast deze slaapkamer is er nog een ruime slaapkamer en een recent vernieuwde badkamer volledig betegeld tot aan plafond met douche, aansluiting wasmachine en enkele lavabo. In gang is nog een extra berging voorzien.

Bezoekersregeling

Kijkdag op zaterdag 25 januari van 14u tot 16u. Bezichtiging tijdens de kijkdag mogelijk, op afspraak.

Toon op de kaart

Adres

Antwerpsesteenweg 50 6
2630 Aartselaar

Kenmerken

Type

Appartement

Subtype

Appartement

Badkamers

1

Bouwjaar

1967

Renovatiejaar

2014

Aantal verdiepingen in de woning

3

Kadastraal inkomen

733

Lift in het gebouw

Grondoppervlakte

200 m2

Woonoppervlakte

93 m2

Terras

, 5 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

2

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

Elektrische keuring

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

662 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed