Schelle

Gelijkvloers één slaapkamer appartement met open tuin.

Richtprijs

€ 158,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 67 m2
Woonopp. 62 m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1

Beschrijving

Het appartement heeft een ruime slaapkamer en is gelegen in een rustige omgeving met bakker en beenhouwer in de straat zelf. Super handig! Parkeren kan je heel gemakkelijk doen recht tegenover het gebouw op de vrije parkeerplaatsen en in de nabij liggende straten. Het appartement werd volledig vernieuwd, is direct instapklaar en voorzien van een ruime gemeenschappelijke tuin alsook een kelderruimte voor extra opslag. In 2014 werd een nieuwe hedendaagse keuken en badkamer geïnstalleerd. In 2015 werden de ramen, radiatoren en deur naar de opslagruimte vernieuwd. Heel recent (2016) werd het verbouw voorzien van een gemeenschappelijke gasbrander en daarnaast kreeg het appartement vorig jaar een nieuwe inbraak -en brandwerende veiligheidsdeur. Ook het dak kreeg dit jaar nog nieuwe isolatie en een nieuwe toplaag. Elektriciteit is conform en voorzien van een keuring voor de komende 20 jaar. EPC is gebaseerd op het appartement voor de nieuwe vernieuwing en geeft dus niet de waarde neer zoals deze nu zou zijn. Dit is een ideale starterswoning voor singles, jonge koppels alsook voor wie graag van een rustig pensioen wilt genieten!

Bezoekersregeling

Kijkdag op zaterdag 26 oktober van 14u tot 16u. Alvast bedankt om hiervoor een afspraak te maken zodat we voldoende tijd kunnen voorzien. Tot op de kijkdag!

Toon op de kaart

Adres

Kerkhofstraat 67 2
2627 Schelle

Kenmerken

Type

Appartement

Subtype

Appartement

Badkamers

1

Bouwjaar

1970

Renovatiejaar

2019

Aantal verdiepingen in de woning

1

Kadastraal inkomen

585

Grondoppervlakte

67 m2

Woonoppervlakte

62 m2

Berging

Aantal slaapkamers

1

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

465 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed