Emblem

Stijlvolle, energiezuinige instapklare villa te koop op toplocatie te Ranst

Richtprijs

€ 669,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 834 m2
Woonopp. 445 m2
Slaapkamers 5
Badkamers 1

Beschrijving

Rustig gelegen aan de grens met een natuurdomein, in een residentële villawijk en op fietsafstand van het centrum van Lier bevindt zich deze villa. Een hoge stijlvolle inkomhal met vestiaire en gastentoilet, nodigt uit tot een ruime en lichte leefruimte op marmervloer, met OH en met zicht op het terras en de prachtige tuin. De keuken bestaat uit hoogwaardige materialen en bevat alle high-tech toestellen (koelkast, vaatwasser, stoomoven, bordenverwarmer...)De ruime garage uitgerust met automatische poort geeft toegang tot 2 grote wagens en fietsen. De villa beschikt over een wijnkelder. Op de 1e verdiep bevinden zich 3 slaapkamers. De met airco uitgeruste master bedroom baat in het licht en geniet van een uniek uitzicht op groen. De 1e verdiep biedt een luxe badkamer (inloopdouche, jacuzzi en infrarood cabine. Een tweede badkamer is mogelijk. Een apart toilet is aanwezig. Alle slaapkamers hebben zicht op groen. Op de 2e verdiep treft men een ruim bureau voorzien met airco en parket afgewerkt. Een 4e slaapkamer is voorzien, een 5e is mogelijk. Een zolderruimte is eveneens voorzien. Op gelijkvloers bevindt zich een mooi terras met Belgische hardsteen, met prachtig zicht op een zwemvijver, uitgerust met prozapomp 45.000L/ en natuurlijke filter. Het tuinhuis is voorzien met graniet vloer en vloerverwarming. Deze villa heeft een luxueuze afwerking: alarmsysteem, tuinverlichting, inbraakwerend glas, regenwaterrecuperatie en zonnepanelen met 8 groencertificaten (3.600 euro per jaar tot 2029). De gemeentetaks bedraagt 6,5%.

Bezoekersregeling

Kijkdag op zondag 20 oktober van 11u tot 12u en van 13u tot 16u.

Toon op de kaart

Adres

Hutveld 18 C
2520 Emblem

Kenmerken

Type

Huis

Subtype

Vrijstaand

Badkamers

1

Bouwjaar

2001

Aantal verdiepingen in de woning

2

Kadastraal inkomen

2065

Grondoppervlakte

834 m2

Woonoppervlakte

445 m2

Tuin

, 669 m2

Terras

, 90 m2

Garage

Ja

Berging

Aantal slaapkamers

5

Gemeubeld

Verkoopstelsel

Verkoop met registratie rechten

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Zonnepanelen

Verwarming

Elektriciteit

Dubbel glas

Ventilatiesysteem

Waterput

Documenten

EPC

Kadastrale gegevens

EPC

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

190 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

Woongebied

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed