Antwerpen

Prachtig nieuw doorzonappartement met private tuin

Richtprijs

€ 285,000

Nog even de spelregels

  • Log in om een bod uit te brengen
  • De verkoper heeft een richtprijs meegegeven. Jij bepaalt als koper zelf welk bod je plaatst, je kan meerdere biedingen ingeven, deze moeten wel minstens € 1.000 van elkaar verschillen.
  • Biedingen zijn indicatief en niet bindend, na afloop van de biedtermijn contacteren wij de hoogste bieders met de vraag om hun bod bindend te maken.
  • De timing wanneer je kunt bieden wordt vermeld bij elke eigendom. De biedingsrondes starten telkens om 13u stipt en eindigen op de laatste biedingsdag tevens om 13u. Tenzij er in de laatste 10 minuten nog een bod geplaatst wordt. In dat geval wordt de biedingsronde met 10 minuten verlengd.
  • Deze verlenging wordt herhaald telkens er een nieuw bod geplaatst wordt in de verlengingsperiode.
  • Wacht de verlenging van de biedingsronde niet af om een bod te plaatsen! Tijdens deze verlenging kan je immers enkel bieden als je ook in de biedingsronde een bod hebt gedaan.
Grondopp. 186 m2
Woonopp. 90 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1

Beschrijving

Dit 2-slaapkamer doorzonappartement is gelegen in een autovrije steeg, Joossensgang. Het ligt vlakbij park Spoor Noord, de groene long en ontspanningsruimte in het noorden van de stad en het bruisende en hippe Eilandje. Zeer goed ontsloten met de wagen (ring, singel, leien), vlakbij openbaar vervoer (tramlijn 3) en met fietsverbindingen in de nabijheid (fietsersbrug Merksem, ringfietspad, fietsbrug Leien). Je komt het appartement binnen via de inkomhal en gaat direct naar de leefruimte (18 m²). Deze leefruimte kijkt via een groot schuifraam over de volledige breedte uit op de privatieve tuin (66 m²) en het terras (33 m²). Naast de leefruimte is een open keuken (6 m²), volledig ingericht met nieuwe materialen. In het verlengde bevindt zich de eetkamer (18 m²) met grote ramen naar de autovrije steeg. De grote slaapkamer meet 14 m², terwijl de andere slaapkamer 7,5 m² ruim is. Deze laatste heeft een rechtstreeks deur naar de tuin. Beide slaapkamers zijn zeer stil gelegen. Voorts vinden we een badkamer met ligbad en douche en een lavabo, een wc en een berging. In de kelder hoort een berging bij het appartement. Optioneel kan een staanplaats aangekocht worden voor €25.000. Indien appartement en garage samen aangekocht worden: €305.000. Het appartement kan ook onder BTW-stelsel verkocht worden.

Bezoekersregeling

Het appartement is te bezichtigen op afspraak, vanaf 17u en gedurende de weekends.

Toon op de kaart

Adres

Joossensgang 24 2
2060 Antwerpen

Kenmerken

Staat

Nieuwbouw

Type

Appartement

Subtype

Appartement

Badkamers

1

Kadastraal inkomen

867

Grondoppervlakte

186 m2

Woonoppervlakte

90 m2

Tuin

, 66 m2

Terras

, 30 m2

Garage

Ja

Aantal slaapkamers

2

Verkoopstelsel

Verkoop met BTW

Technisch

Wateraansluiting

Aansluiting riolering

Aansluiting gas

Aansluiting elektriciteit

Verwarming

Aardgas

Dubbel glas

Documenten

Kadastrale gegevens

EPB

EPC

E-Peil: 61

lage energiekost

hoge energiekost

EPC waarde

131 kWu/m2

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Ligging in een gebied met als bestemming:

In aanvraag

Handhaving

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Voorkooprecht

In aanvraag

Omgevingsvergunning

In aanvraag

Watertoets

Niet gelegen in overstromingsgebied

Beschermd erfgoed

Geen beschermd onroerend erfgoed