Ik wil mijn huis
zelf verkopen

Soldandset.be is hét online biedplatform waar verkopers en kopers van vastgoed rechtstreeks met elkaar in contact komen. Als eigenaar zet je zelf, helemaal gratis, je eigendom te koop. Als kandidaat-koper krijg je een eerlijke kans om een bod uit te brengen op je droomwoning.

Zelf je woning verkopen

Je verkoopt gratis,
zonder publicatie-
en makelaarskosten

Je krijgt steevast
de beste prijs voor
je eigendom

Je wordt stap voor
stap begeleid bij de
online verkoop

Je verkoopt gratis,
zonder publicatie-
en makelaarskosten

Je krijgt steevast
de beste prijs voor
je eigendom

Je wordt stap voor
stap begeleid bij de
online verkoop

Aan de slag

Je bepaalt zelf
wat de woning
voor jou waard is

Je beschikt over
een waterdicht
juridisch dossier

Je krijgt een
eerlijke kans om
de woning te kopen

Je bepaalt zelf
wat de woning
voor jou waard is

Je beschikt over
een waterdicht
juridisch dossier

Je krijgt een
eerlijke kans om
de woning te kopen

Vind je droomhuis

Start to soldandset.be

Hoe werkt soldandset.be? We leggen het je graag uit…

Wil je kopen?Wil je verkopen?
Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In oktober organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Inschrijven

Wij komen naar je toe!

Onze tevreden klanten hebben het laatste woord…

'Weet je, ik vind het gewoon veel eerlijker om in alle transparantie tegen elkaar te bieden. Niet de snelste, wel de meest volhardende bieder wint. En dat was ik. Gelukkig maar.'

Nathalie

'Wij hebben onze woning verkocht met soldandset.be. Het moet gezegd, dankzij het online biedsysteem kregen we voor ons huis een hogere prijs dan verwacht. Het verkooptraject verliep erg vlot. Ik kan het iedereen aanraden.'

Mathieu

Soldandset.be, uniek in de vastgoedsector

Je wil je huis verkopen. En dat doe je liever zélf, zonder makelaarskosten. Daarnaast wil je ook graag de beste prijs krijgen voor je woning. Of je wil graag een huis kopen en wil een eerlijke kans krijgen om een bod uit te brengen op de woning waar je van droomt. Jullie vinden elkaar voortaan op soldandset.be.

Als eigenaar kan je op heel eenvoudige en intuïtieve manier, met de gewenste online begeleiding van ervaren vastgoedexperts, je woning verkopen zonder makelaarskosten. Als koper kan je via soldandset.be een niet-bindend bod uitbrengen op je droomwoning. Bij een effectieve verkoop betaal je als koper een veilingfee.

Lees ons volledig verhaal

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.