Background header

Zelf je huis verkopen of vinden?
Dat doe je met soldandset.be

Soldandset.be is hét online biedplatform waar verkopers en kopers van vastgoed rechtstreeks met elkaar in contact komen. Als eigenaar zet je zelf, helemaal gratis, je eigendom te koop. Als kandidaat-koper krijg je een eerlijke kans om een bod uit te brengen op je droomwoning.

Woningen in de kijker

PreviousNext

Appartement te koop in Oostakker

Dit lichtrijke appartement is gelegen nabij het centrum van Oostakker met een fantastische bereikbaarheid als gevolg. Het openbaar vervoer en alle belangrijke winkels liggen op wandel afstand. het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca 90m². Indeling: inkom, woon en eetkamer, keuken, berging, 2 ruime slaapkamers, badkamer, apart wc, terras en een garagebox achteraan het gebouw.
Oostakker
€ 195,000
93 m2
2 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Bazel

Deze mooie instapklare woning staat te koop in het gezellige dorpje Bazel (Kruibeke). Het huis is grotendeels gerenoveerd en meteen beschikbaar. Het huis telt 3 slaapkamers waarvan één dat is ingericht als dressing. De living is ongeveer 30m² en heeft een mooie ingerichte, landelijke keuken. De badkamer is volledig gerenoveerd. Het huis heeft ook een ruime kelder en een mooie tuin met tuinhuis. Overal liggen nieuwe daken + de gevels zijn gerenoveerd met crepi en isolatie van 10cm. Het huis wordt verwarmd met een palletkachel, wat voldoende is met al die isolatie van de daken, gevels en binnenmuren. Het is gelegen in een rustig, klein straatje met één richtingsverkeer. Parkeerplaatsen heb je rechtover de deur. Er zijn maar liefst 5 scholen in de buurt en de meeste zijn op wandelafstand. Ook is er een kleine supermarkt op wandelafstand. En nog zoveel meer... Heeft u interesse? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!
Bazel
€ 275,000
173 m2
3 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Meise

Moderne villa met tuin en ruime bebouwde vloeroppervlakt, geschikt als woning met bureauruimte welke kan gebouwd worden tot woongelegenheid als kangoeroewoning. De mogelijkheden worden weergegeven in de foto reeks.
Meise
€ 925,000
736 m2
3 slaapkamers

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Om het particulier verkopen gemakkelijker te maken, bieden we bij soldandset.be een gratis webinar aan voor de particuliere verkoper. Na een halfuurtje kan je onmiddellijk zelf aan de slag gaan met de verkoop.

Tips om je huis te verkopen?

Je huis gratis te koop zetten

Geschreven op 17/05/21

Ga je jouw huis verkopen? Maar ben je er nog altijd niet aan uit via welk kanaal je dat kan doen? Wij sommen voor jou de meest bekende opties op. Dan moet jij alleen nog maar kiezen via welk kanaal je jouw huis gratis te koop zet!

Huis kopen, renoveren en verkopen, onze 10 tips

Geschreven op 30/12/20

Geld sparen op een spaarrekening wordt steeds minder interessant.  Voor wie de financiële middelen heeft, kan het dus interessant zijn om je spaarcenten in vastgoed te investeren. Wij geven 10 tips waarmee je rekening moet houden als je een huis wil kopen, renoveren en opnieuw verkopen.

Verkopen tijdens de coronacrisis, hierbij enkele tips!

Geschreven op 17/11/20

Ook tijdens de coronacrisis blijft soldandset.be volledig paraat staan voor jullie. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van onze klanten, geven wij graag mee hoe de meest recente maatregelen eruit zien en hoe je hiermee om moet gaan.

We helpen je graag verder

Chat of bel met één van onze medewerkers.
Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur.
Emails worden binnen 48u beantwoord.

Soldandset.be, uniek in de vastgoedsector

Je wil je huis verkopen. En dat doe je liever zélf, zonder makelaarskosten. Daarnaast wil je ook graag de beste prijs krijgen voor je woning. Of je wil graag een huis kopen en wil een eerlijke kans krijgen om een bod uit te brengen op de woning waar je van droomt. Jullie vinden elkaar voortaan op soldandset.be.

Als eigenaar kan je op heel eenvoudige en intuïtieve manier, met de gewenste online begeleiding van ervaren vastgoedexperts, je woning verkopen zonder makelaarskosten. Als koper kan je via soldandset.be heel gemakkelijk een online bod uitbrengen op je droomwoning. Bij een effectieve aankoop betaal je als koper een veilingfee.