Background header

Zelf je huis verkopen of vinden?
Dat doe je met soldandset.be

Soldandset.be is hét online biedplatform waar verkopers en kopers van vastgoed rechtstreeks met elkaar in contact komen. Als eigenaar zet je zelf, helemaal gratis, je eigendom te koop. Als kandidaat-koper krijg je een eerlijke kans om een bod uit te brengen op je droomwoning.

Woningen in de kijker

Bouwgrond te koop in Kuurne - MET BOUWVERGUNNING

Perceel bouwgrond met vergunning voor het bouwen van een bovenwoning / bel etagewoning. Op het gelijkvloers twee staanplaatsen berging en inkom. De eerste verdieping heeft een mooi terras en ruime leefruimte met keuken, eetplaats, zithoek en berging. In de hal een toilet. Grote glaspartijen vooraan en achteraan. De tweede verdieping heeft plaats voor 3 slaapkamers en een badkamer, ook deze verdieping heeft een apart toilet. Plannen en render beschikbaar op aanvraag.
Kuurne
€ 58,000
125 m2
 slaapkamers

Bouwgrond te koop in Ruddervoorde

Bouwgrond tussen Ruddervoorde en Torhout, voor een OB/HOB Bouwplannen beschikbaar voor een mooie ruime woning.
Ruddervoorde
€ 120,000
434 m2
 slaapkamers
PreviousNext

Appartement te koop in Erpe-Mere

Dit zeer gunstig gelegen appartement van ca. 90 m² bevindt zich aan de achterzijde van de eerste verdieping in een unit van 9 appartementen. Dit appartement is goed onderhouden en steeds bewoond door eigenaar en familie (nooit verhuurd aan derden). De nabijheid van het op- en afrittencomplex met E40 garandeert een vlotte bereikbaarheid (+/- 5 min.) Ook het treinstation van Burst met rechtstreekse verbinding naar Brussel bevindt zich op wandelafstand. Het appartement op de eerste verdieping is gemakkelijk bereikbaar met zowel lift als trap. Via de inkomhal heeft u toegang tot de woonkamer. Dankzij de grote raampartijen geniet deze ruimte van veel lichtinval. Via het schuimraam heeft u toegang tot het terras (ca. 12 m²). Aansluitend vindt u de geïnstalleerde keuken. De berging is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droogkast. De badkamer is uitgerust met bad/douchecombinatie, lavabo en toilet. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers. Er is ook een privatieve kelder in het gebouw en ruime aparte garage (ca. 19 m²).
Erpe-Mere
€ 245,000
90 m2
2 slaapkamers

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Om het particulier verkopen gemakkelijker te maken, bieden we bij soldandset.be een gratis webinar aan voor de particuliere verkoper. Na een halfuurtje kan je onmiddellijk zelf aan de slag gaan met de verkoop.

Tips om je huis te verkopen?

Je huis gratis te koop zetten

Geschreven op 17/05/21

Ga je jouw huis verkopen? Maar ben je er nog altijd niet aan uit via welk kanaal je dat kan doen? Wij sommen voor jou de meest bekende opties op. Dan moet jij alleen nog maar kiezen via welk kanaal je jouw huis gratis te koop zet!

Huis kopen, renoveren en verkopen, onze 10 tips

Geschreven op 30/12/20

Geld sparen op een spaarrekening wordt steeds minder interessant.  Voor wie de financiële middelen heeft, kan het dus interessant zijn om je spaarcenten in vastgoed te investeren. Wij geven 10 tips waarmee je rekening moet houden als je een huis wil kopen, renoveren en opnieuw verkopen.

Verkopen tijdens de coronacrisis, hierbij enkele tips!

Geschreven op 17/11/20

Ook tijdens de coronacrisis blijft soldandset.be volledig paraat staan voor jullie. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van onze klanten, geven wij graag mee hoe de meest recente maatregelen eruit zien en hoe je hiermee om moet gaan.

We helpen je graag verder

Chat of bel met één van onze medewerkers.
Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur.
Emails worden binnen 48u beantwoord.

Soldandset.be, uniek in de vastgoedsector

Je wil je huis verkopen. En dat doe je liever zélf, zonder makelaarskosten. Daarnaast wil je ook graag de beste prijs krijgen voor je woning. Of je wil graag een huis kopen en wil een eerlijke kans krijgen om een bod uit te brengen op de woning waar je van droomt. Jullie vinden elkaar voortaan op soldandset.be.

Als eigenaar kan je op heel eenvoudige en intuïtieve manier, met de gewenste online begeleiding van ervaren vastgoedexperts, je woning verkopen zonder makelaarskosten. Als koper kan je via soldandset.be heel gemakkelijk een online bod uitbrengen op je droomwoning. Bij een effectieve aankoop betaal je als koper een veilingfee.