Background header

Zelf je huis verkopen of vinden?
Dat doe je met soldandset.be

Soldandset.be is hét online biedplatform waar verkopers en kopers van vastgoed rechtstreeks met elkaar in contact komen. Als eigenaar zet je zelf, helemaal gratis, je eigendom te koop. Als kandidaat-koper krijg je een eerlijke kans om een bod uit te brengen op je droomwoning.

Woningen in de kijker

PreviousNext

Huis te koop in De Panne

Via de zijingang komt u terecht op het ruime zonovergoten grote terras dat uitgeeft op een mooie tuin met vijver. Ook is er een open berging naast het huis, helemaal vernieuwd. De woning kan dan betreden worden via de voordeur of het schuifraam van de leefveranda. Hier treft U een mooie moderne open keuken aan met al het nodige komfort. Aanpalend aan de keuken is er aan 1 zijde het wc en de ruime badkamer met ligbad en nieuwe inloopdouche. Men heeft hier ook de plaats voor wasmachine en droogkast. Langs de andere zijde is er dan de aangename living die uitgeeft op de straat. Aanpalend vind men dan de 1ste ruime slaapkamer. Via een trap komt men dan terecht in de 2de slaapkamer die de ganse oppervlakte beslaat onder het dak. Tevens is er ook een garage voorzien van elektrische rolpoort. Troeven van deze woning zijn: vlotte verbinding met E40 alsook centrum De panne, Elektriciteit conform, 12 zonnepanelen nog met certificaten, ventilatiesysteem over gans de woning, steenput aanwezig, gunstige epc, tuinhuis, ...
Adinkerke
€ 238.000
464 m2
2 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Rumbeke

Ruim, energiezuinig huis te koop op topligging. Inkom met toilet, gezellige leefruimte met zithoek en eetplaats, open keuken met Bosch-toestellen (inductiekookplaat met 5 vuren, combi-microgolfoven, stoomoven, espressomachine, warmhoudlade/slow cooker, koelkast, vaatwas) en een design Novy dampkap. Garage met automatische poort, wasplaats en doorgang naar de tuin. Op de verdieping 4 ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, lavabo en inloopdouche. Grote zolder. Zuidgerichte tuin met groot terras en afdak. Rustig gelegen op het einde van een doodlopende straat. Achter het huis is een parkje. Dicht bij de oprit van E403 en rijksweg. Op wandelafstand van bakkerijen, sportclubs, AZ Delta, scholen… Troeven: energiezuinig (EPC 103) + zonnepanelen, topligging, gerenoveerd in 2015, nieuwe ramen met dubbel glas, elektrische zonwering en muggenramen, zolder geïsoleerd, doorgang naar tuin, altijd parking voor de deur
Rumbeke
€ 299.000
300 m2
4 slaapkamers
PreviousNext

Huis te koop in Gent

Opbrengstwoning voor studenten in de Brugse Poort, met kelder en 3 (slaap)kamers. Gelijkvloers: Living + keuken + koer(tje), 1ste verdieping: badkamer + (slaap)kamer, 2de verdieping: 2 (slaap)kamers. Vernieuwd dak (in 2015) twv 30.000€. Ook de voordeur, de keuken, de binnentrap en de aansluiting van de riolering zijn vernieuwd. Het huis wordt al geruime tijd -14 jaar- aan studenten verhuurd. Momenteel aan 250€/kamer(!) Door deze lage verhuurprijs is het huis zeer gegeerd bij studenten. De huidige huurders hebben hun contract nog NIET verlengd/getekend maar willen dat héél graag doen voor het nieuwe academiejaar. Het is hun 4de jaar in het huis en willen hun studies daar ook afsluiten. De nieuwe koper kan natuurlijk doen wat hij/zij wil maar enige redelijkheid / bespreking met de bewoners wordt verwacht.
Gent
€ 230.000
45 m2
3 slaapkamers

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Om het particulier verkopen gemakkelijker te maken, bieden we bij soldandset.be een gratis webinar aan voor de particuliere verkoper. Na een halfuurtje kan je onmiddellijk zelf aan de slag gaan met de verkoop.

Tips om je huis te verkopen?

Infosessie: huis verkopen

Geschreven op 17/02/22

Denk je eraan om zelf je huis te verkopen zonder makelaarskosten? Tijdens onze infosessie geven we heel wat tips over de juiste waardebepaling van je woning, hoe je online zoveel mogelijk kopers kunt bereiken zonder hiervoor maar 1 euro te moeten uitgeven, welke documenten je heel eenvoudig zelf kunt aanvragen en nodig hebt om zorgeloos te verkopen, ...

Je huis gratis te koop zetten

Geschreven op 17/05/21

Ga je jouw huis verkopen? Maar ben je er nog altijd niet aan uit via welk kanaal je dat kan doen? Wij sommen voor jou de meest bekende opties op. Dan moet jij alleen nog maar kiezen via welk kanaal je jouw huis gratis te koop zet!

Huis kopen, renoveren en verkopen, onze 10 tips

Geschreven op 30/12/20

Geld sparen op een spaarrekening wordt steeds minder interessant.  Voor wie de financiële middelen heeft, kan het dus interessant zijn om je spaarcenten in vastgoed te investeren. Wij geven 10 tips waarmee je rekening moet houden als je een huis wil kopen, renoveren en opnieuw verkopen.

We helpen je graag verder

Chat of bel met één van onze medewerkers.
Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur.
Emails worden binnen 48u beantwoord.

Soldandset.be, uniek in de vastgoedsector

Je wil je huis verkopen. En dat doe je liever zélf, zonder makelaarskosten. Daarnaast wil je ook graag de beste prijs krijgen voor je woning. Of je wil graag een huis kopen en wil een eerlijke kans krijgen om een bod uit te brengen op de woning waar je van droomt. Jullie vinden elkaar voortaan op soldandset.be.

Als eigenaar kan je op heel eenvoudige en intuïtieve manier, met de gewenste online begeleiding van ervaren vastgoedexperts, je woning verkopen zonder makelaarskosten. Als koper kan je via soldandset.be heel gemakkelijk een online bod uitbrengen op je droomwoning. Bij een effectieve aankoop betaal je als koper een veilingfee.