Background header

Zelf je huis verkopen of vinden?
Dat doe je met soldandset.be

Soldandset.be is hét online biedplatform waar verkopers en kopers van vastgoed rechtstreeks met elkaar in contact komen. Als eigenaar zet je zelf, helemaal gratis, je eigendom te koop. Als kandidaat-koper krijg je een eerlijke kans om een bod uit te brengen op je droomwoning.

Woningen in de kijker

PreviousNext

Mooi, ruim en licht 2-slaapkamer appartement met autostaanplaats

Vlakbij het groen van park Rivierenhof bevindt zich dit mooi, ruim en licht 2-slaapkamer appartement inclusief overdekte autostaanplaats en kelder. Het appartement omvat een inkomhal met vestiaire, woonkamer met terras, keuken met berging, badkamer met ligbad, apart toilet en 2 slaapkamers. Volledig betegeld behalve de grote slaapkamer. Alle ramen hebben dubbele beglazing en in 2018 werden de ramen van beide slaapkamers vervangen door super-isolerende ramen in pvc, met rolluiken. Het gebouw kreeg onlangs een totale dakrenovatie en een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie. De leningen hiervoor zijn volledig afbetaald. Op het gelijkvloers en in de garage is er camerabewaking. Kortom een heel leuk appartement met panoramisch uitzicht in een goed onderhouden gebouw met perfecte bereikbaarheid van scholen, winkels, groen en stadcentrum. (Mobiscore 9,4) Oppervlakte: 86m² EPC: B (117 kwh/m²) Elektriciteit: conform Vaste kosten: 164€ per maand Syndicus: Uw Beheer K.I.: 1063€
Borgerhout
€ 189.000
86 m2
2 slaapkamers

Huis te koop in Astene

Nieuwbouw halfopen in opbouw (verwachte oplevering begin 2024) in het project Lalys te Astene. Indicatieve foto van afgewerkte woning in bestaand project. Ruime carport voor 2-3 wagens en aangelegde tuin met ruim terras. Ruime 2e verdieping met zolder en 4e slaapkamer aanwezig. 4 zonnepanelen inbegrepen en hyper geïsoleerd (E-Peil 20). Prijs is exclusief BTW.
Astene
€ 415.000
270 m2
4 slaapkamers

Huis te koop in Astene

Nieuwbouw halfopen in opbouw (verwachte oplevering begin 2024) in het project Lalys te Astene. Indicatieve foto van afgewerkte woning in bestaand project. Ruime carport voor 2-3 wagens en aangelegde tuin met ruim terras. Ruime 2e verdieping met zolder en 4e slaapkamer aanwezig. 4 zonnepanelen inbegrepen en hyper geïsoleerd (E-Peil 20)
Astene
€ 415.000
270 m2
4 slaapkamers

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Om het particulier verkopen gemakkelijker te maken, bieden we bij soldandset.be een gratis webinar aan voor de particuliere verkoper. Na een halfuurtje kan je onmiddellijk zelf aan de slag gaan met de verkoop.

Tips om je huis te verkopen?

Infosessie: huis verkopen

Geschreven op 17/02/22

Denk je eraan om zelf je huis te verkopen zonder makelaarskosten? Tijdens onze infosessie geven we heel wat tips over de juiste waardebepaling van je woning, hoe je online zoveel mogelijk kopers kunt bereiken zonder hiervoor maar 1 euro te moeten uitgeven, welke documenten je heel eenvoudig zelf kunt aanvragen en nodig hebt om zorgeloos te verkopen, ...

Je huis gratis te koop zetten

Geschreven op 17/05/21

Ga je jouw huis verkopen? Maar ben je er nog altijd niet aan uit via welk kanaal je dat kan doen? Wij sommen voor jou de meest bekende opties op. Dan moet jij alleen nog maar kiezen via welk kanaal je jouw huis gratis te koop zet!

Huis kopen, renoveren en verkopen, onze 10 tips

Geschreven op 30/12/20

Geld sparen op een spaarrekening wordt steeds minder interessant.  Voor wie de financiële middelen heeft, kan het dus interessant zijn om je spaarcenten in vastgoed te investeren. Wij geven 10 tips waarmee je rekening moet houden als je een huis wil kopen, renoveren en opnieuw verkopen.

We helpen je graag verder

Chat of bel met één van onze medewerkers.
Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur.
Emails worden binnen 48u beantwoord.

Soldandset.be, uniek in de vastgoedsector

Je wil je huis verkopen. En dat doe je liever zélf, zonder makelaarskosten. Daarnaast wil je ook graag de beste prijs krijgen voor je woning. Of je wil graag een huis kopen en wil een eerlijke kans krijgen om een bod uit te brengen op de woning waar je van droomt. Jullie vinden elkaar voortaan op soldandset.be.

Als eigenaar kan je op heel eenvoudige en intuïtieve manier, met de gewenste online begeleiding van ervaren vastgoedexperts, je woning verkopen zonder makelaarskosten. Als koper kan je via soldandset.be heel gemakkelijk een online bod uitbrengen op je droomwoning. Bij een effectieve aankoop betaal je als koper een veilingfee.