Verkopen tijdens de coronacrisis, hierbij enkele tips!

Huis verkopen coronacrisis

Verkopen tijdens de coronacrisis, hierbij enkele tips!

Gepubliceerd op 26/08/20

Ook tijdens de coronacrisis blijft soldandset.be volledig paraat staan voor jullie. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van onze klanten, geven wij graag mee hoe de meest recente maatregelen eruit zien en hoe je hiermee om moet gaan.

Bij soldandset.be dragen wij zorg voor de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij nemen de maatregelen die werden opgelegd door de overheid dan ook ter harte. Als digitaal en innovatief platform, blijven onze medewerkers achter de schermen aan het werk. Hierdoor zijn wij jou ongeacht de maatregelen nog steeds maximaal van dienst en heb je nog steeds de mogelijkheid om jouw huis te verkopen of aan te kopen, ook tijdens de coronacrisis.


Verkopers zullen via soldandset.be gedurende deze periode hun zoekertjes wel blijven online plaatsen. Dus blijf de site zeker verder volgen!

Staat er momenteel een woning te koop op soldandset.be waar jij interesse in hebt, dan hoef je niet te wachten om hiervoor contact op te nemen. Kandidaat-kopers kunnen nu alvast een afspraak reserveren om dan straks heel snel hun droomwoning te kunnen bezoeken.

Sommige eigenaars voorzien ook virtuele bezoeken zodat kopers al een eerste beeld kunnen vormen van de eigendom. Neem zeker ook verder een kijkje op onze website om de uitgebreide fotoreportages bij de panden te bekijken. 

Moet je nu als particuliere verkoper wachten om je eigendom te koop te stellen? Eigenlijk niet. 😊 Je kan deze periode gebruiken om je dossier aan te maken en je zoekertje klaar te zetten, zo kan je straks sneller van start gaan en je huis zelf verkopen van zodra je er klaar voor bent.

Een andere optie is dat je onmiddellijk van start gaat met de publicatie van je zoekertjes. Er zitten momenteel jammer genoeg veel mensen thuis voor hun scherm. Maar dit kan voor jou als verkoper ook een opportuniteit zijn om reeds in contact te komen met kandidaat-kopers en hen alvast een eerste keer digitaal kennis te laten maken met je woning.

Zit je nog met verdere vragen over je huis verkopen in de coronacrisis? Vraag dan gerust jouw individuele videovergadering aan om details van onze panden of nieuwbouwprojecten te overlopen of contacteer ons op een andere manier!