Pieter verkocht zijn woning via soldandset.be

Pieter verkocht zijn woning via soldandset.be

Gepubliceerd op 07/11/19

Waarom Pieter voor soldandset.be heeft gekozen om zijn woning te verkopen en hoe hij de verkoop ervaren heeft? Hij vertelt het je zelf.

 

Transparant verkopen

“Tegenwoordig verkopen veel mensen hun woning onder gesloten envelop, maar dat vonden wij niet zo’n interessant systeem omdat het weinig transparant is voor de potentiële kopers. Wij wensten volledige transparantie voor beide partijen, zowel wat de prijs als wat de biedingen betreft. Daarvoor is een biedsysteem als soldanset.be natuurlijk perfect.”  

 

Heft in eigen handen

“We wilden graag veel aspecten van de verkoop voor onze eigen rekening nemen, zoals de foto’s, de kopers ontmoeten, onderhandelen over de prijs … We konden bovendien bij elke stap in het proces met de koper in gesprek gaan.”

 

Goede ondersteuning

“In tegenstelling tot wat we verwacht hadden, stonden we er niet helemaal alleen voor. Integendeel. De mensen van soldandset.be hebben ons geholpen met het zoekertje, het onderhandelingsproces, de legale aspecten en de contracten. Ons huis werd snel verkocht én aan een betere prijs dan verwacht. Kortom; een hele positieve ervaring!”

 

Wil jij ook jouw woning verkopen via soldandset.be? Plaats dan snel jouw zoekertje.