EHBH: Eerste hulp bij housewarming

EHBH: Eerste hulp bij housewarming

Gepubliceerd op 16/05/19

Is de verhuis goed verlopen en vind je stilaan je draai in je nieuwe stekje? Dan is het hoog tijd om ook je vrienden welkom te heten met een grootse housewarming. Hier alvast een paar originele ideetjes om er een memorabel feest van te maken.

Inventieve invitatie

Jouw housewarming begint niet wanneer jouw gasten over de drempel stappen, maar al wanneer ze hun uitnodiging in de bus of mailbox krijgen. Hergebruik bijvoorbeeld al die verfstaaltjes die nu doelloos rondslingeren op de salontafel om een originele invitatie te maken.

Pizza party

Trakteer je vrienden en familie op meer dan een glaasje cava en wat chips. Wat dacht je van een selfservice gintonic-hoekje? Kies daarbij voor gerechten die je op voorhand kan klaarmaken en alleen nog maar moet opwarmen, bijvoorbeeld quiche of diepvriespizza. Good food, good party!

Hashtag housewarming

Bij een leuke avond horen natuurlijk ook leuke foto’s. Om optimaal mee te genieten van de kiekjes van al je gasten, kan je een hashtag in het leven roepen speciaal voor je feest. Als je ook nog eens de wifi openstelt, heeft niemand een excuus om zijn foto’s niet te delen. #hottesthouseever #goodfoodgoodparty

Music maestro

Geen idee welke muziek te spelen tijdens je feest? Spotify to the rescue! Kies een bestaande playlist die past bij de sfeer of maak op voorhand een lijst aan die je gasten kunnen aanvullen met hun favoriete nummers. Misschien toch even heroverwegen of je jouw broer de metalfan wel zou vragen?

Huisje, tuintje, feestje

Is je woonkamer te klein voor alle gasten? Benut dan ook de ruimte in de tuin of op je terras. Bij slecht weer kan een partytent wonderen doen! Warme dekentjes, een vuurkorf en een stapel marshmallows erbij en je tuin is de perfecte party spot!

Spelletjestijd

Dooft het feest een beetje uit? Entertain je bezoek dan met een tof spel. Spreid de Twistermat uit, speel Kubb in de tuin of zet een gepersonaliseerde versie van Trivial Pursuit in gang. Wedden dat de gasten nog weken over jouw feestje spreken?

Nog niet aan de housewarming toe? Check dan onze tips voor een vlotte verhuis met zo min mogelijk uitpakstress.

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.