Groot, groter, verkocht!

Groot, groter, verkocht!

Gepubliceerd op 28/10/19

Is jouw huis klein maar fijn? Met deze handige tips lijkt elke kamer instant ruimer. Een kleine klus voor jou, een grote plus voor potentiële kopers!

1.     Nood aan colour code

Sorteer jouw boekencollectie eens niet op genre of alfabet, maar per kleur. Ook de rest van je interieur in verschillende tinten van één kleur inrichten, doet je kamer groter lijken.

2.     Had je één meloen, wat zou jij dan doen?

… ze gebruiken als maatstaf voor jouw decoratieve elementen natuurlijk! Spulletjes kleiner dan een meloen zorgen voor chaos in huis. The bigger, the better!

3.     Een streepje voor

Verticale lijnen werken verlengend in een outfit én in een interieur. Leg daarom een strepentapijt in de lengte van de ruimte. Succes verzekerd! Ook gordijnen laten doorlopen tot op de grond vergroot de ruimte!

4.     Verstoppertje spelen?

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is… verborgen opslagruimte. Investeer in een tafel of zetel waarin je spullen kwijt kan om verloren kastruimte te vermijden. Peek-a-boekenkast!

5.     Glassiek interieur

Toch nood aan een extra tafel of bureau? Kies dan voor glas of doorschijnend plastiek. Zo wordt het uitzicht niet geblokkeerd en behoud je een gevoel van ruimte.

6.     Lampetampen

Licht dat van boven naar beneden schijnt, verkleint een vertrek. Verschillende losse lampen verspreiden doorheen de kamer is een beter idee. Lichtjes onder de indruk? Snappen we!

8.   Pastel je voor

Wit, poederroze en pistache zijn je beste vrienden als je een kamer optisch groter wilt maken met een likje verf. Blijf weg van felle en donkere kleuren zoals rood en chocoladebruin.

9.     Van het kastje naar de muur

Al je meubels tegen de muur zetten, zorgt voor een benauwend gevoel. Je laat kasten en zetels daarom beter een tiental centimeter van de muur staan. Wat een ruimte!

Zo, jij bent klaar om bezoekers te ontvangen. Wedden dat het een groot succes wordt?! Staat jouw woning nog niet te koop? Maak dan gebruik van ons biedsysteem om ze snel, gratis én aan de beste prijs te verkopen.