Verkoop nu je huis gratis en ontvang een extra Boostbox!

Verkoop nu je huis gratis en ontvang een extra Boostbox!

Gepubliceerd op 06/08/20

Het is geen geheim dat de verkoop van je woning zoveel mogelijk moet opvallen in de vastgoedmarkt. Om er helemaal tussenuit te springen, lanceren we daarom de Boostbox! Met de Boostbox geniet je van extra zichtbaarheid voor de verkoop van jouw woning via soldandset.be. Een cadeautje van ons voor jou!

It’s all up to you! 

Je verkoopt zelf je huis, appartement, bouwgrond of garage. Je kiest zelf waar je hulp wenst. Én je kiest zelf welke boost je geeft aan je verkoop! Want bij soldandset.be vinden we het belangrijk dat je zelf de touwtjes in handen hebt.

What’s in it for me?

Benieuwd wat er allemaal in die fameuze Boostbox zit? Wij houden je niet langer in spanning! Deze extra’s kan je verwachten bij de verkoop van je huis:

  • Een gratis verkoopbord, zodat niemand er nog kan naast kijken dat je woning te koop staat. Want de ervaring leert ons dat kopers graag hun favoriete (toekomstige) buurt verkennen.
  • Een gratis professionele flyer op maat van jouw pand die je zelf kunt printen in zoveel exemplaren als je wilt om te verdelen in je buurt. Want wist je dat heel wat huizen verkocht worden aan personen die in de buurt wonen? Zo bereik je dus nog meer potentiële kopers!
  • Professioneel advies over homestyling op maat van jouw pand. Want een eerste indruk is alles. Daarom is het zo belangrijk dat jouw woning tiptop in orde is, zowel op foto als bij huisbezichtigingen.
  • 50% korting op een professionele fotoshoot van je woning ter waarde van 250 euro (incl. BTW). 
  • Een extra online boost: voor slechts 50 euro (incl. BTW) komt jouw zoekertje bovenaan als XL-formaat op Immoweb en als Topper op ImmoVlan. Bovendien verschijnt jouw zoekertje ook op Logic-immo.be!

Met deze extra’s kan het niet anders dan dat iedereen op de hoogte is van de verkoop!

Gimme! Gimme! Gimme!

Wil je genieten van deze boost voor de verkoop van je huis? Ga meteen van start om je huis zelf te verkopen. Nadat je zoekertje is ingediend, mag je de Boostbox in je (digitale) postbus verwachten.

Klik, klik, verkocht!

Contacteer ons voor de actievoorwaarden.