Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

App-lausje voor deze interieur-apps!

16 mei 2023

Als je verbouwingen of (her)inrichtingen op de planning hebt staan, doe dan de app-store op je smartphone even open. Daar vind je immers een uitgebreid aanbod apps die je kunnen helpen bij je ondernemingen. De beste kleur kiezen voor je muren, een 3D-plan opstellen van je woning of een inschatting maken van de renovatiekosten? App-laus voor deze apps!

Magicplan: meten is weten

Handmatig een kamer opmeten is zo 2015. Voortaan gebruik je jouw smartphone om te meten en oppervlaktes te berekenen. Met de app Magicplan hoef je enkel je camera te richten om de afmetingen te verkrijgen. Vervolgens kan je met die cijfers en beelden aan de slag om virtuele verbouwingen uit te voeren. De deur tien centimeter meer naar rechts? Een tweede raam in de muur? Je ziet meteen hoe dat er zou uitzien. Na een free trial betaal je nog geen vier euro per plan of acht euro per maand. Heel wat goedkoper dan een architect dus!

Website Magicplan

Kukun: een schatting van de renovatiekosten

Het is soms moeilijk in te schatten hoeveel een renovatie zal kosten. Daarom werd de app Kukun in het leven geroepen. Daarmee kan je in realtime inschatten hoeveel je voor elke taak zal moeten neertellen, inclusief materiaal en werkuren. Je geeft bijvoorbeeld in dat de badkamer bezet, betegeld en geschilderd moet worden en voila; het prijskaartje wordt gepresenteerd. De app schat meteen ook in of en in welke mate deze renovatiewerken de waarde van je woning doen stijgen.

Website Kukun

Planner 5D: home design op z’n best

In drie simpele stappen een realistische preview van jouw afgewerkte interieur? Met Planner 5D creëer je eerst een vloerplan in 2D, dat je vervolgens in 3D uit elke hoek kan bekijken en kan aanvullen met meubels en accessoires. Alles op maat en naar smaak ingedeeld? Dan neem je gewoon een Snapshot en voegt de app realistische belichting, kleur en schaduwen toe. De app is gemakkelijk te gebruiken en helemaal gratis. Downloaden maar!

Website Planner 5D

Flexa: kleuren kiezen

Een muurkleur uitkiezen is altijd een risico. Je kan wel staaltjes opvragen bij de verfwinkel, maar zelfs daarmee krijg je nooit een volledig idee van hoe de kamer er zou uitzien in die kleur. De Flexa Visualizer app daarentegen, biedt je een levensechte preview van meer dan honderd kleuren. Live modus of aan de hand van een geĂĽploade foto? Het kan allebei. Met de Kleurkiezer-technologie neem je zelfs een kleur op de foto over om op de muur te projecteren. Magisch!

Website Flexa

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.