Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van November 2020. Bekijk alle posts

Verkopen tijdens de coronacrisis, hierbij enkele tips!

Huis verkopen coronacrisis

Ook tijdens de coronacrisis blijft soldandset.be volledig paraat staan voor jullie. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van onze klanten, geven wij graag mee hoe de meest recente maatregelen eruit zien en hoe je hiermee om moet gaan.

Lees meer

Gepubliceerd op 17/11/20

Wanneer verkoop je jouw huis het best?

Alle antwoorden op jouw vragen

Je krijgt maar één kans om je woning aan de hoogste prijs te verkopen. Daarom is het belangrijk dat je een goed moment uitkiest om je huis of appartement in de markt te plaatsen. Wanneer dat is? Daar adviseren we je graag over tijdens onze gratis online workshops. Lees hieronder alvast de antwoorden op vier veelgestelde vragen over een perfect getimede verkoop.

Lees meer

Gepubliceerd op 14/10/20

Webinar: je huis zelf verkopen

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Om het particulier verkopen gemakkelijker te maken, bieden we bij soldandset.be een gratis webinar aan voor de particuliere verkoper. Na een uur kan je onmiddellijk zelf aan de slag gaan met de verkoop.

Lees meer

Gepubliceerd op 28/09/20

Hoe isoleer ik mijn woning?

Alles over gevel-, vloer- en dakisolatie

Je woning isoleren vraagt zowel financieel als praktisch om een hele investering, maar het bespaart je op termijn wel behoorlijk wat verwarmingskosten. Het is dus zeker de moeite om bij een nieuwbouw of renovatie voldoende aandacht te besteden aan dak-, gevel- en vloerisolatie. Wij geven je alvast een aantal tips.

Lees meer

Gepubliceerd op 28/09/20

Huis verkopen binnen 3 jaar

Huis verkopen binnen 3 jaar

Wil jij vrij snel na de aankoop van een woning terug verkopen? Dat kan! Afhankelijk van de situatie zal dit financieel voordelig of nadelig zijn. Zo kan je onder bepaalde voorwaarden de registratierechten overdragen van de oude naar een nieuwe woning. Als je niet gedomicilieerd bent op het eerste adres, betaal je wel een meerwaardebelasting. Lees hieronder alle details.

Lees meer

Gepubliceerd op 12/08/20

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 17