Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van November 2020. Bekijk alle posts

Huis kopen, renoveren en verkopen, onze 10 tips

10 tips als je een huis wil kopen, renoveren en opnieuw verkopen.

Geld sparen op een spaarrekening wordt steeds minder interessant.  Voor wie de financiële middelen heeft, kan het dus interessant zijn om je spaarcenten in vastgoed te investeren. Wij geven 10 tips waarmee je rekening moet houden als je een huis wil kopen, renoveren en opnieuw verkopen.

Lees meer

Gepubliceerd op 30/12/20

Verkopen tijdens de coronacrisis, hierbij enkele tips!

Huis verkopen coronacrisis

Ook tijdens de coronacrisis blijft soldandset.be volledig paraat staan voor jullie. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van onze klanten, geven wij graag mee hoe de meest recente maatregelen eruit zien en hoe je hiermee om moet gaan.

Lees meer

Gepubliceerd op 17/11/20

Wanneer verkoop je jouw huis het best?

Alle antwoorden op jouw vragen

Je krijgt maar één kans om je woning aan de hoogste prijs te verkopen. Daarom is het belangrijk dat je een goed moment uitkiest om je huis of appartement in de markt te plaatsen. Wanneer dat is? Daar adviseren we je graag over tijdens onze gratis online workshops. Lees hieronder alvast de antwoorden op vier veelgestelde vragen over een perfect getimede verkoop.

Lees meer

Gepubliceerd op 14/10/20

Webinar: je huis zelf verkopen

Alle tips om je huis zelf te verkopen!

Om het particulier verkopen gemakkelijker te maken, bieden we bij soldandset.be een gratis webinar aan voor de particuliere verkoper. Na een halfuurtje kan je onmiddellijk zelf aan de slag gaan met de verkoop.

Lees meer

Gepubliceerd op 28/09/20

Hoe isoleer ik mijn woning?

Alles over gevel-, vloer- en dakisolatie

Je woning isoleren vraagt zowel financieel als praktisch om een hele investering, maar het bespaart je op termijn wel behoorlijk wat verwarmingskosten. Het is dus zeker de moeite om bij een nieuwbouw of renovatie voldoende aandacht te besteden aan dak-, gevel- en vloerisolatie. Wij geven je alvast een aantal tips.

Lees meer

Gepubliceerd op 28/09/20

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 18