Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van Februari 2020. Bekijk alle posts

Investeren in opbrengsteigendom: wat brengt dat op?

Tips & tricks voor investeringsvastgoed

Geld sparen op een spaarrekening wordt steeds minder interessant. Misschien een ideetje om jouw spaarcenten in vastgoed te investeren? Voor wie de financiële middelen heeft om een opbrengsteigendom te kopen, is dat de ideale manier om zijn geld te laten renderen. Wij vertellen je meer over hoe je het aanpakt en waar je het best rekening mee houdt.

Lees meer

Gepubliceerd op 03/02/20

5 tips om de waarde van je woning te verhogen

Gemakkelijk je huis opwaarderen

Ga je jouw woning verkopen en wil je er graag de beste prijs voor krijgen? Met een paar simpele upgrades waardeer je jouw huis aanzienlijk op. Je kiest daarbij zelf hoeveel werk en geld je wil besteden. Hou je het bij details zoals nieuwe lichtschakelaars of pak je het iets grootser aan met de sloophamer in de hand? Een kleine stap voor jou, een grote stap voor de verkoopprijs.

Lees meer

Gepubliceerd op 24/01/20

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In februari organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 23/01/20

Homestaging: hoe pak je het aan?

Tips van experte Annelies Wyseur

Een eerste indruk is alles. Daarom is het zo belangrijk dat je jouw woning optimaal presenteert, zowel op foto als bij huisbezichtigingen. Experte Annelies Wyseur van Dewaele Vastgoedgroep legt uit wat homestaging juist is en deelt haar tips.

Lees meer

Gepubliceerd op 16/01/20

Renoveren met een beperkt budget

5 tips voor spaarzaam verbouwen

Wie geen nieuwbouw- of sleutel-op-de-deurwoning koopt, moet in zijn nieuwe huis vast nog een en ander renoveren. Het dak, de gevels, de badkamer, de vloeren… De kosten lopen al gauw hoog op. Renoveer jij met een beperkt budget? Houd dan deze vijf tips in het achterhoofd.

Lees meer

Gepubliceerd op 08/01/20

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 5

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.