Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van Februari 2020. Bekijk alle posts

Verkopen tijdens de coronacrisis, hierbij enkele tips!

Ook tijdens de coronacrisis blijft soldandset.be volledig paraat staan voor jullie. Omdat wij zorg willen dragen voor de gezondheid van onze klanten, geven wij graag mee hoe de meest recente maatregelen eruit zien en hoe je hiermee om moet gaan.

Lees meer

Gepubliceerd op 13/03/20

Een bod uitbrengen op een woning: dit moet je weten

Bindend, niet-bindend en opschortende voorwaarden

Het huis of appartement van je dromen gevonden? Dan is het spannende moment daar om een bod te doen. Die grote stap brengt vanzelfsprekend heel wat vragen mee. Is elk bod bindend? Zijn er opschortende voorwaarden? Hoe breng ik een bod uit via soldandset.be? Wij geven een antwoord op al die vragen. Eenmaal, andermaal, verkocht!

Lees meer

Gepubliceerd op 06/03/20

Online infosessies

Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Denk je eraan om zelf je huis te verkopen zonder makelaarskosten? Bereid je dan voor op de verkoop van jouw huis tijdens één van onze online infosessies. Ontdek hieronder wanneer de verschillende sessies doorgaan!

Lees meer

Gepubliceerd op 19/02/20

Je huis verkopen na een scheiding: hoe pak je dat aan?

Zo verkoop je je huis na een scheiding

Huisje, boompje, beestje! Voor heel wat koppels klinkt het als een droomscenario, maar de realiteit is helaas niet altijd even rooskleurig. Een relatie die stukloopt brengt een berg vervelende beslommeringen met zich mee, en op de koop toe moet je samen nog een antwoord vinden op de vraag: wat doen we nu met het huis?

Lees meer

Gepubliceerd op 19/02/20

Investeren in opbrengsteigendom: wat brengt dat op?

Tips & tricks voor investeringsvastgoed

Geld sparen op een spaarrekening wordt steeds minder interessant. Misschien een ideetje om jouw spaarcenten in vastgoed te investeren? Voor wie de financiële middelen heeft om een opbrengsteigendom te kopen, is dat de ideale manier om zijn geld te laten renderen. Wij vertellen je meer over hoe je het aanpakt en waar je het best rekening mee houdt.

Lees meer

Gepubliceerd op 03/02/20

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 9