Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van November 2019. Bekijk alle posts

Kangoeroewonen in Vlaanderen

Wat betekent kangoeroewonen?

Kangoeroewonen, het is een vorm van samenwonen dat alsmaar populairder wordt. Je kiest dan bewust om voor een langere periode samen te wonen onder één dak. Eén van de bekendste vormen is ‘zorgwonen’, waarbij een oudere persoon of iemand met een beperking gaat inwonen bij familie. Vaak is het een creatieve oplossing voor wanneer een familielid hulpbehoevend wordt, maar toch voldoende zelfstandigheid wenst te behouden. 

Lees meer

Gepubliceerd op 04/12/19

Online tegen elkaar opbieden voor een huis?

Vastgoed op online biedplatform raakt bijna dubbel zo snel verkocht als normaal

Online bieden op een boekenkast of op een schilderij, het gebeurt wel vaker. Maar sinds kort wint ook online bieden op een huis aan populariteit in Vlaanderen. Vooral dertigers zijn er niet vies van. En opvallend: ook al is het voor velen de belangrijkste aankoop in hun leven, het gaat allemaal een stuk sneller dan bij een “klassieke” aankoop. Zes op de tien woningen die voor het eerst op de woningmarkt komen, worden binnen de maand verkocht op soldandset.be. Dat is bijna dubbel zo snel als normaal. Dat alles blijkt uit de eerste jaarresultaten van soldandset.be, een initiatief van Dewaele Vastgoedgroep dat het online biedplatform vorig jaar uit de grond stampte.

Lees meer

Gepubliceerd op 25/11/19

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In december organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 21/11/19

Waaraan moet je woning voldoen in 2020?

Deze 4 nieuwbouw- en verbouwingsnormen worden strenger

Het nieuwe jaar loert al om het hoekje. Het moment om na te gaan of jouw woning aan alle renovatienormen en -regels voldoet. Vanaf 2020 zijn dakisolatie, dubbele beglazing en rookmelders immers verplicht. Ook oude verwarmingsketels vervangen wordt geadviseerd. Blijf je in gebreke? Dan krijg je strafpunten en kan je woning op termijn onbewoonbaar verklaard worden. Actie ondernemen is dus de boodschap!

Lees meer

Gepubliceerd op 19/11/19

Een winters huisbezoek om voor te smelten

7 tips om je huis te verkopen in de winter

Je woning verkopen tijdens de winterdip? Natuurlijk! Niets gezelliger dan een huisbezoek  met veel winterse gezelligheid. Van deze zeven verkooptips krijgen zelfs de grootste ijskoninginnen het warm. 

Lees meer

Gepubliceerd op 13/11/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 58

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.