Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van Juni 2019. Bekijk alle posts

Zo doe je dat: de perfecte rondleiding geven 

Krijg je potentiële kopers van je woning over de vloer? Maak dan meteen een onuitwisbare indruk, met een perfecte rondleiding. Dankzij deze tips zit je alvast safe voor een huisbezoek zonder ongelukken - zelfs op vrijdag de 13de.

Lees meer

Gepubliceerd op 08/11/19

Winter is coming – Is jouw woning voorbereid?

5 tips voor een winterproof huis en tuin

Het mag dan altijd lente zijn in de ogen van de tandartsassistente, de winter zit er wel degelijk aan te komen. Is jouw woning klaar om enkele maanden koud en nat weer te trotseren? Vooral de verwarming, schoorsteen en het dak controleer je het best nog even voor koning winter zijn intrede maakt. Brrrring it on!

Lees meer

Gepubliceerd op 08/11/19

Help, water in de kelder!

Zó maak je je kelder waterdicht

Vervelend, water in de kelder! En daarmee bedoelen we niet de modeblunder. Gelukkig bestaan er heel wat oplossingen voor een vochtige kelderruimte. Al moet je daarvoor eerst op zoek naar de oorzaak van je vochtprobleem. Enkele scenario’s op een rijtje: nat, natter, natst! 

Lees meer

Gepubliceerd op 08/11/19

Pieter verkocht zijn woning via soldandset.be

Een tevreden verkoper aan het woord

Waarom Pieter voor soldandset.be heeft gekozen om zijn woning te verkopen en hoe hij de verkoop ervaren heeft? Hij vertelt het je zelf.

Lees meer

Gepubliceerd op 07/11/19

Alles over de overkoepelende renovatiepremie

Deze tegemoetkomingen mag je verwachten bij verbouwingen

Een nieuwe woning gekocht die je wil renoveren of verbouwen? Sinds februari 2019 is er een overkoepelende renovatiepremie in het leven geroepen om de afzonderlijke premies per categorie te vervangen. Hoe je die aanvraagt, wat de voorwaarden zijn en hoeveel de tegemoetkoming bedraagt? Onze expert van de dienst wonen lijst het voor je op.

Lees meer

Gepubliceerd op 25/10/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 52

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.