Handige tips
& tricks blogstyle

Wil je wat inspiratie opdoen voor het inrichten van je nieuwe woning? Of verkoop je je huis en weet je nog niet op welke manier? De antwoorden op jouw vragen vind je hier. Tips over hoe je je huis zelf verkoopt zonder de kosten van een makelaar? Neem zeker eens een kijkje!

Blogartikels

Blogposts van Juni 2019. Bekijk alle posts

Wij komen naar je toe!

Infosessies: Hoe verkoop ik m'n huis zelf?

Van plan om je huis te verkopen zonder makelaar? Wij komen naar je toe! In oktober organiseert soldandset.be verschillende infosessies overal in Vlaanderen. Advies en tips om je woning zelf te verkopen en dat helemaal gratis! Ontdek snel in welke steden je ons kan terugvinden.

Lees meer

Gepubliceerd op 13/09/19

App-lausje voor deze interieur-apps!

Innovatieve hulp bij verbouwen en inrichten

Als je verbouwingen of (her)inrichtingen op de planning hebt staan, doe dan de app-store op je smartphone even open. Daar vind je immers een uitgebreid aanbod apps die je kunnen helpen bij je ondernemingen. De beste kleur kiezen voor je muren, een 3D-plan opstellen van je woning of een inschatting maken van de renovatiekosten? App-laus voor deze apps!

Lees meer

Gepubliceerd op 05/09/19

Maak je tuin klaar voor de herfst

Een extra troef in 6 simpele stappen

Wist je dat de herfst het ideale seizoen is om je woning te verkopen? Vergroot jouw kansen op een succesvolle verkoop met een tuin die er netjes bijligt. Met deze tips bereid je jouw tuin efficiënt voor op het nieuwe seizoen, zodat het een extra troef wordt voor kandidaat-kopers. Handen uit de mouwen!

Lees meer

Gepubliceerd op 05/09/19

Huis - nog steeds - te koop

Tips voor woningen die maar niet verkocht raken

Je huis staat te koop. Al maandenlang. En na al die tijd heb je nog steeds geen koper gevonden. Dat lokt vanzelfsprekend heel wat frustratie uit. Wij lijsten de voornaamste oorzaken van de beperkte interesse op en geven je tips om je huis eindelijk te verkopen.

Lees meer

Gepubliceerd op 05/09/19

Back to school

Is jouw huishouden klaar voor het nieuwe schooljaar?

De laatste vakantiedagen zijn aangebroken. Tijd om de strandstoelen op te vouwen en de bureaustoelen in elkaar te vijzen. Is jouw huishouden helemaal klaar voor de eerste schooldag of staan er nog wat klusjes in de rij? Met deze tips slaagt jouw huis op 2 september met vlag en wimpel voor de test.

Lees meer

Gepubliceerd op 27/08/19

Resultaten per pagina:
5
1 - 5 van 42

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat.